Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

’KAMPANYADA SON 3 GÜN’

’KAMPANYADA SON 3 GÃœN’

Kdz.EreÄŸli Belediyesinin Halep için baÅŸlattığı yardım kampanyasına EreÄŸli halkı yoÄŸun ilgi gösteriyor. Åžuana kadar toplanan yardımların ayrıştırma-paketleme iÅŸlemlerini yerinde denetleyen Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal; “Kampanyada son 3 güne girdik. Halkımıza duyarlılıkları nedeniyle teÅŸekkür ediyorum. Son 3 günde de yardımlarını artırarak sürdüreceklerine inanıyorum” dedi.

Kdz.EreÄŸli Belediyesi tarafından ’Halep’e elini uzat’ adıyla 28 Aralık tarihinde baÅŸlatılan yardım kampanyasına Kdz.EreÄŸli halkı yoÄŸun ilgi gösteriyor.

Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, belediye baÅŸkan yardımcıları Esra Alpago, Ayhan Atay, Atilla Bulak ve Hüseyin AÄŸlar ile birlikte, bugüne kadar toplanan yardımların ayrıştırma-paketleme iÅŸlemlerini yerinde denetleyerek Sosyal Yardım Ä°ÅŸleri Müdürü Mehmet Aksoy’dan yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Kampanyada son 3 güne girilirken Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Kdz.Ereğli halkına duyarlılıkları nedeniyle teşekkür etti.

“Halep’te yaÅŸananlara duyarsız kalamazdık” diyen BaÅŸkan Uysal; “Bu konuda toplumun her kesimine yaptığımız çaÄŸrı karşılık buldu. Belediyemiz, siyasi partilerimiz, sivil toplum kuruluÅŸlarımız ve halkımızla birlikte el ele verdik, Halep için topyekûn yardım seferberliÄŸi baÅŸlattık” dedi.

“KÖYLERDEN, ÇEVRE Ä°LÇELERDEN ARAYANLAR OLUYOR”

Her gün 2 araçla kesintisiz olarak ayni yardımları topladıklarını belirten BaÅŸkan Uysal; “Gıda ve giysi yardımlarını ayrı ayrı görevli arkadaÅŸlarımız topluyor. 2 aracımız boÅŸ durmuyor, çevre ilçelerden, hatta köylerden arayanlar var. Öğrencilerimiz gelip harçlıklarını vererek nakdi yardımlarıyla kampanyaya destek oluyorlar. Her kesimden yoÄŸun bir ilgi var. Son 3 güne girdik kampanyamızda. Görevli arkadaÅŸlarımız giyim yardımlarını kadın-erkek-çocuk olmak üzere cinslerine göre ayırıyorlar, sonra paketleme yapıp tırlara yüklenmek üzere hazır hale getiriyoruz. Gıda yardımlarımızı da ayrı bir yerde topluyoruz” dedi.

Devam eden kampanya hakkında bilgi almak için EreÄŸli Belediyesi Sosyal Yardım Ä°ÅŸleri Müdürlüğü’nün 333 13 41/42/43 numaralı telefonları aranabilecek.

Nakdi yardımlar ise Vakıflar Bankası’nın TR30 0001 5001 5800 7305 3485 68 Ä°ban numaralı hesabına yapılabilecek.Kampanya, 6 Ocak Cuma günü sona erecek ve toplanan yardımlar Kdz.EreÄŸli Belediyesi tarafından ihtiyaç sahibi Halep’lilere ulaÅŸtırılacak.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo