Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

FLAŞ GELİŞME!...

FLAÅž GELÄ°ÅžME!...

Kdz. EreÄŸli Bölücek Mahallesi’nde yapılması planlanan ve protokolü 2 kat ve 8 derslikli olarak imzalanan okulu yaptıracak olan Ä°ÅŸadamı KameroÄŸlu’nun, EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal’ı ziyareti önemli geliÅŸmeyi beraberinde getirdi. Okulun kat sayısı 2’den 3’e, derslik sayısı da 8’den 12’ye çıktı.

Hayırsever Ä°ÅŸadamı Kadir KameroÄŸlu tarafından yaptırılacak olan, ’Bölücek  NeviÅŸet Kadir KameroÄŸlu Ä°lk ve Ortaokulu’ için geçtiÄŸimiz günlerde  imzalanan protokol sonrası, hayırsever KameroÄŸlu, Ä°lçe Milli EÄŸitim Müdürü Numan Korkmaz ve Mahalle Muhtarı Ä°smail ÅžiÅŸman ile birlikte BaÅŸkan Hüseyin Uysal’ı ziyaret etmiÅŸti.  

Belediye BaÅŸkan Yardımcısı Ä°brahim Cöbek’in de hazır bulunduÄŸu, sonradan okulu yapacak Müteahhit Ali Bulut’un da katıldığı ve yaklaşık 2 saat süren ziyaretin sonunda önemli bir geliÅŸme yaÅŸandı.

BaÅŸkan Uysal’ın “Okulun derslik sayısını arttıralım” önerisine olumlu yanıt veren KameroÄŸlu, toplam 1600 metrekare alan üzerinde yapılması planlanan okulun 2 olan kat sayısının 3’e, 8 olan derslik sayısının da 12’ye çıkması ve toplam maliyetin 500 bin liradan 850 bin liraya yükselmesini kabul etti.

BaÅŸkan Uysal, “EÄŸitim kurumlarımıza yapılan yatırım, geleceÄŸe dönük en büyük hizmettir. Sayın KameroÄŸlu ve kendisi gibi sosyal sorumluklarının farkında olan, eÄŸitim gönüllüsü hayırseverlerimize yaptıkları katkılardan dolayı teÅŸekkür ediyorum. 8 olan derslik sayısını 12’ye çıkarmış olması bölgemiz eÄŸitimine yönelik önemli bir katkıdır. Okulumuz gelecek eÄŸitim dönemine yetiÅŸecek. Bu yönde müteahhit firmadan söz aldık. ” dedi.

KameroÄŸlu’da çok heyecanlı olduÄŸunu belirterek, EreÄŸli’ye hizmet etmekten dolayı çok mutlu olduÄŸunu ifade ettiÄŸi konuÅŸmasında, "Ben okul yaptırma iÅŸinde antrenmanlıyım. EÄŸitim sevdam bitmeyecek. Bu okul zamanında bitecek. O kadar inançlıyım ki, cayma bedeli olarak 500 bin lira ödemeyi bile taahhüt ettim. BaÅŸkanımız da buna ÅŸahittir” ÅŸeklinde konuÅŸtu. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo