Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

KAMERA KAYITTAYDI !.

KAMERA KAYITTAYDI !.

Ereğli Orhanlar Mahallesinde İki kişi, Madam`ı kaçırdı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.


 EreÄŸli'de Meltem-Metin Akman’ın 5 yaşındaki Alman Çoban KöpeÄŸi MADAM, kapüşonlu kiÅŸilerce çalındı. 

Olay ilçeye baÄŸlı Orhanlar Mahallesi Yalı Caddesi Yalı Apartmanında meydana geldi. Ä°ddiaya göre Meltem-Metin Akman çiftinin 5 yaşındaki köpekleri MADAM 5 Aralık gecesi çalındı. Meltem Akman, sabah köpeÄŸe mama vermek için köpeÄŸin kulübesine indiÄŸinde köpeÄŸin yerinde olmadığını görmesi üzerine kendilerine haber verdiÄŸini, çevrede arama yaptıktan sonra kameralar baktıklarını ve köpeÄŸin 2 kiÅŸi tarafından çalındığını gördüklerini söyledi. 

Meltem Akman konuÅŸmasında “OÄŸlum sabah mamasını vermek için indiÄŸinde fark etmiÅŸ. Bana haber verdi. AÅŸağıya indim. Kapısı açıktı. Acaba zorlama var mı diye baktım. Önce kendimi kaçtı diye düşündüm. Ama baktım ki gayet düzgün bir ÅŸekilde çıkarılmış. Mamasını koydum hatta kendisi gitmiÅŸtir gelir diye. Apartman kameralarına baktığımızda fark ettik ki birileri tarafından gelip alınmış. Görüntülerde otopark alanına gayet sakin bir ÅŸekilde gelip sanki burada oturuyormuÅŸ gibi köpeÄŸin sahibiymiÅŸ gibi bir geliÅŸleri var. Muhtemelen gelip Madam ile bir iletiÅŸim kurdular. Kameraların farkındalar. Kameralara saÄŸlı sollu bakıyorlar ama çok kamuflajlı gelinmiÅŸ. Kapüşonlar kafada ve yüzlerinde maske var. Dolayısıyla kendilerini de korumuÅŸlar. Kapıyı açıyorlar. Köpek de sanki onlarla gezmeye gidermiÅŸ edasında gidiyor” dedi. 

HA ÇOCUÄžUMU ALMIÅžLAR HA KÖPEĞİMÄ°… 

Köpeklerinin ailelerinin bir ferdi olduÄŸunu ve Madam isimli köpeklerini çalanların en kısa sürede kendilerine geri getirmelerini istediklerini ifade eden Meltem Akman “KöpeÄŸi alanların geri getirmesini istiyorum. Çünkü sonuçta bir can. Bizim ailemizin bir ferdi. A bizim evimizden çocuÄŸumuzu almışlar ha köpeÄŸimizi almışlar. Ticari kaygı güdülecek bir ÅŸey deÄŸil bu. Ä°nsanların artık bu kadar maneviyattan uzaklaÅŸmış olmasında da çok üzülüyoruz. Geri getirsinler köpeÄŸimizi. Emniyet güçlerimize delillerimizi de teslim ettik. Onlara da inanıyor ve güveniyoruz. Emniyet güçleri de çok saÄŸduyulu bu konuda. KöpeÄŸimizin bulunacağına inanıyoruz ”dedi.

KAMERA KAYITTAYDI !.

Ereğli Orhanlar Mahallesinde İki kişi, Madam`ı kaçırdı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük3
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Ä°.M CERÄ°T

08 Aralık 2021 - 02:53

Umarım en kısa zamanda hırsızlar yakalanır. Madam da evine geri döner.

Yorum Yazın

Canlı Radyo