Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

KAMALAK, EREĞLİ FM’DE KONUŞTU!.

KAMALAK, EREÄžLÄ° FM’DE KONUÅžTU!.

Eski Saadet partisi (SP) Genel BaÅŸkanı Mustafa Kamalak, “Söylemeye dilim varmıyor ama çok endiÅŸe içindeyim. Çünkü bu sürecin sonunda ya Türkiye bölünecek, veya çok daha büyük çatışmalarla karşı karşıya gelecektir” dediÄŸini hatırlattı.


Kamalak, partisinin Alaplı Ä°lçesi’ndeki kongresine katılmak üzere geldiÄŸi Zonguldak’ın EreÄŸli Ä°lçesi’nde, EreÄŸli FM’de canlı yayınlanan ’Fikri Kapan’la Burada KonuÅŸalım” Özel programında yaptığı konuÅŸmada, ülkede bugünlerde yaÅŸanan terör olayları ile ilgili 4 yol önce dönemin BaÅŸbakanı CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan’a endiÅŸelerini dile getirdiÄŸini söyledi.
Hükümet’e de, “Ey Hükümet, terörle müzakere deÄŸil, mücadele edilir” dediÄŸini belirten Kamalak, şöyle konuÅŸtu:

CUMHURBAŞKANINA SÖYLEMİŞTİM!
“Bugün yaÅŸananlar SP olarak emin olun bizi ÅŸaşırtmıyor. Çünkü bu olayların cereyan edeceÄŸini biz 4 yıl önce kamuoyuna duyurduk. ’Ey Hükümet, terörle müzakere deÄŸil, mücadele edilir’ dedim.  Terör Milli meseledir, Milli meselelerin yeri de Oslo deÄŸil, Ä°mralı deÄŸil, Kandil deÄŸildir. Türkiye büyük Millet Meclisi’dir diye haykırdım. Sayın CumhurbaÅŸkanımız ile de BaÅŸbakanlığı döneminde bir araya geldiÄŸimizde kendilerine de açık net ve kesin olarak ifade ettim; ’siz kürt açılım, demokratik açılım, barış süreci diyorsunuz. SP olarak büyük endiÅŸe içerisindeyiz. Söylemeye dilim varmıyor ama çok endiÅŸe içindeyim. Çünkü bu sürecin sonunda ya Türkiye bölünecek, veya çok daha büyük çatışmalarla karşı karşıya gelecektir’ dedim. Kendisi de ’birinciyi söyleme, ikincisi olabilir’ dedi. Kendisine ’sayın BaÅŸbakanım, ikinci de bizi tıpkı Irak’ta olduÄŸu gibi birincisine götürmez mi? Yani ülkenin bölünmesine sebep olmaz mı?’ dedim. Medya ve AK Parti’ye oy verenler’ kıskanıyorsunuz’ dediklerinde ise ’inÅŸallah siz haklı çıkarsınız ama barajlar terör tutuyor” dedik. Yazık, o günleri yaşıyoruz.

AKLIMIZI BAÅžIMIZA TOPLAMAZSAK!
Ama aklımızı başımıza toplamazsak, daha vahim olaylarla karşılaşırız. Şüphesiz ki bir zafiyet var. O hendekler kazılırken, terör örgütü eÄŸitim çalışmaları yaparken, sözüm ona Åžehitlikler kurulurken, Devletin yolları mayınlarla döşenirken iktidar sahipleri bunu görmüyorsa ortada bir zafiyet yokmudur? Mevcut iktidar, düşmanı telaffuz etmiyor. Asıl düşman, terörün arkasındaki karanlık güçlerdir. Benim ülkemdeki sözüm ona dost ülkeleri, beni vuruyor. Böyle dostlar düşman başına bile olmasın. Tavrımızı net koymamız, reçeteyi ona göre saÄŸlıklı yazmamız lazım. Akan kan bizim kanımız, yanan can bizim canımız. Kahrol demekle düşman kahrolmuyor.”

EREÄžLÄ° FM’DE GEÇTİĞİMÄ°Z PAZAR GÃœNÃœ YAYINLANAN PROGRAMIN TEKRARINI 20 ARALIK SALI SAAT 10.00’DA DÄ°NLEYEBÄ°LÄ°RSÄ°NÄ°Z.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo