13 o C Kdz. Ereğli

KALP KRİZİ GEÇİRMİŞTİ!.

Gündem 7 yıl 8 ay 28 gün 23 saat 53 dakika önce 1442

Haberi Paylaşın

Ereğli’de, geçirdiği kap krizi geçiren Türk Metal Şube Teşkilatlanma Sekreteri Soner Uslubaş, tedavi gördüğü hastaneden taburcu olduğunu bildirdi.

Uslubaş, Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Tıp Fakültesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nde, yüzde 100 tıkalı damara yapılan operasyonla stend takılmasının ardından sağlık durumunun daha da iyiye gittiğini belirtti.

Sosyal paylaşım sitesinde yayınladığı fotoğrafın üzerine “Sevgili Dostlarım,Değerli Emek Yoldaşlarım” yazısı ile teşekkür eden Uslubaş, şunları kaydetti: “Umuda en fazla ihtiyaç duyduğum zor anımda sizlerin sevgi ve duasıyla kısa bir zamanda tehlikenin büyüğünü atlattım. Bu zor günlerimde yanımda olan, dualarını, acil şifa dileklerini esirgemeyen uzaklarda olsalar da desteklerini yüreğimde hissettiren,ışıklarıyla içimi ısıtan bütün dostlarıma sonsuz teşekkür ediyorum. Bugün hastaneden çıkışım gerçekleşti ve 15 gün sonra bir kontrolüm olacak. Bu süreci doktorlarım dinlenerek geçirmem konusunda kati telkinde bulundular. Sevgi ve dualarıyla yanımda olan dostlarıma bir kez daha Allah’tan sağlık ve afiyet diliyor, anlayışınız için hepinize teşekkür ediyorum.”

OLAY

Uslubaş, çalıştığı Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları’ndan ayrıldığı yıllık izninin ilk günü, yakın aile dostları ile pikniğe gittiği sırada kalp krizi geçirmişti. Alaplı Devlet Hastanesi’nden Ereğli’deki Özel Anadolu Hastanesi’ne kaldırılan Uslubaş, kalp krizi geçirdiğinin belirlenmesi üzerine BEÜ Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edilmişti.

Gündem

AĞIR YARALI !

EN ÇOK OKUNAN

5 gün 5 saat önce EREĞLİ'YE ACI HABER
1 gün 20 saat 12 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
2 gün 3 saat 13 dakika önce ÇARŞI İÇİNDE DENETİMLER SIKLAŞIYOR
6 gün 17 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
5 gün 23 saat 51 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON GÖREV
6 gün 21 saat 30 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
4 gün 18 saat 6 dakika önce AĞIR YARALI !
3 gün 4 saat 34 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
1 gün 22 saat 41 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
2 gün 2 saat 7 dakika önce PLAJLAR BÖLGESİNDE KAZA ; 2 YARALI