Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

KALP KRİZİ GEÇİRMİŞTİ!.

KALP KRİZİ GEÇİRMİŞTİ!.

EreÄŸli’de, geçirdiÄŸi kap krizi geçiren Türk Metal Åžube TeÅŸkilatlanma Sekreteri Soner UslubaÅŸ, tedavi gördüğü hastaneden taburcu olduÄŸunu bildirdi.

UslubaÅŸ, Bülent Ecevit Ãœniversitesi (BEÃœ) Tıp Fakültesi Uygulama ve AraÅŸtırma Hastanesi’nde, yüzde 100 tıkalı damara yapılan operasyonla stend takılmasının ardından saÄŸlık durumunun daha da iyiye gittiÄŸini belirtti.

Sosyal paylaşım sitesinde yayınladığı fotoÄŸrafın üzerine “Sevgili Dostlarım,DeÄŸerli Emek YoldaÅŸlarım” yazısı ile teÅŸekkür eden UslubaÅŸ, ÅŸunları kaydetti: “Umuda en fazla ihtiyaç duyduÄŸum zor anımda sizlerin sevgi ve duasıyla kısa bir zamanda tehlikenin büyüğünü atlattım. Bu zor günlerimde yanımda olan, dualarını, acil ÅŸifa dileklerini esirgemeyen uzaklarda olsalar da desteklerini yüreÄŸimde hissettiren,ışıklarıyla içimi ısıtan bütün dostlarıma sonsuz teÅŸekkür ediyorum. Bugün hastaneden çıkışım gerçekleÅŸti ve 15 gün sonra bir kontrolüm olacak. Bu süreci doktorlarım dinlenerek geçirmem konusunda kati telkinde bulundular. Sevgi ve dualarıyla yanımda olan dostlarıma bir kez daha Allah’tan saÄŸlık ve afiyet diliyor, anlayışınız için hepinize teÅŸekkür ediyorum.”

OLAY

UslubaÅŸ, çalıştığı EreÄŸli Demir ve Çelik Fabrikaları’ndan ayrıldığı yıllık izninin ilk günü, yakın aile dostları ile pikniÄŸe gittiÄŸi sırada kalp krizi geçirmiÅŸti. Alaplı Devlet Hastanesi’nden EreÄŸli’deki Özel Anadolu Hastanesi’ne kaldırılan UslubaÅŸ, kalp krizi geçirdiÄŸinin belirlenmesi üzerine BEÃœ Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edilmiÅŸti.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo