5 o C Kdz. Ereğli

KALP KRİZİ GEÇİRDİ !

Ereğli’de 1 kişi hayatını kaybetti.

Gündem 2 yıl 7 ay 3 gün 13 saat 38 dakika önce 3563

Haberi Paylaşın

Ereğli’de meydana gelen patpat kazasında 1 kişi hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, İlçeye bağlı Korubaşı Mahallesi Alkaya Sokak’ta Ali Babaoğlu (66) sabah saatlerinde eşini üretici pazarına bıraktıktan sonra halk dilinde “patpat” olarak adlandırılan tarım aracı ile odun toplamaya gitti.
Topladığı odunların yüklü olduğu patpatı kullandığı sırada, iddiaya göre kalp krizi geçirdiğini fark eden Babaoğlu, patpattan atladı. Bu sırada boşta kalan patpat ise ormanlık alana devrildi.

Çevredekilerin bildirmesi üzerine olay yerine gelen “112 Acil” ambulansındaki sağlık ekiplerinin ilk müdahalede bulundukları Babaoğl’nu ilçe merkezindeki Özel Echomar Hastanesine kaldırıldı. Babaoğlu, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.
Diğer yandan, Talihsiz Babaoğlu'nun, Karadeniz Ereğli'de geleneksel olarak düzenlenen çeşitli çilek yarışmalarında ilk üç derecesi bulunduğu öğrenildi.

EN ÇOK OKUNAN

3 gün 15 saat 56 dakika önce FECİ KAZA, 4 ÖLÜ !
4 gün 7 saat 53 dakika önce METRELERCE SÜRÜKLENDİ
3 gün 15 saat 1 dakika önce TAMMİS AİLESİNİN ANNE ACISI
5 gün 6 saat 6 dakika önce AV TÜFEĞİ İLE VURDU !
6 gün 18 saat 12 dakika önce SİVİL ÜCRETE % 35 ÖĞRENCİYE % 20 ZAM !
6 gün 17 saat 1 dakika önce SATIŞ REDDEDİLDİ !
1 gün 18 saat 51 dakika önce İŞTE PERSONEL ALIMINA İLİŞKİN AYRINTILAR
1 gün 18 saat 43 dakika önce VAHİDE HOCAYA SON GÖREV
1 gün 5 saat 36 dakika önce ZONGULDAK YOLUNDA KAR YAĞIŞI BAŞLADI
5 gün 7 saat 39 dakika önce PAT PAT KAZASI ; ÖLÜMDEN DÖNDÜ !