Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

KALECİ VE DİREKLER FARKI ÖNLEDİ !.

KALECİ VE DİREKLER FARKI ÖNLEDİ !.

Ereğli Belediyespor haftayı puansız geçti.


BAL Ligi 6. Grup’ta ikinci yarının ilk hafta maçında deplasmanda lider Kırıkkale’ye konuk olan Ereğli Belediyespor , rakibine 1-0 mağlup olarak haftayı puansız kapattı.

Maça hızlı başlayan ev sahibi ekibin ilk 6 dakikada 2 topu direkten dönerken ev sahibi ekip 41. dakikada 1-0 öne geçti. Maç boyunca 4 topu direkten dönen ev sahibi 4 net pozisyonu da harcarken, kaleci Tuğrul yaptığı kurtarışlarla farkı önledi, eflatun beyazlılar Ercan Kuruçay ile bulduğu 2 pozisyondan sonuç alamadı.

Ereğli Belediyespor’da devre arasında yapılan 10 transferden 5’i ilk 11’de maça başlarken bu oyunculardan  oynadığı futbolla göz dolduran tek isim Emre Kuzu oldu. Maça Ereğli Belediyespor kalecisi Tuğrul yaptığı kurtarışlarla damga vurdu.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük6
üzgün1
kızgın1
hayran0
şaşkın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Pouraz duman

19 Ocak 2020 - 19:30

Nerden geliyor bu degirmenin suyu.aöaç gütmeyen takım için dünyanınnparasını harcıyorlar.işciye gelince kasa tam takır diyorlar.lar kış demeden yagmur altında calısan işcilere para yok.haftanın 6 gunu yatan beceriksiz adamlara dunyanınmparası harcanıyor cok yazık.allah sormazmı bununnhesabını

Yorum Yazın

Canlı Radyo