13 o C Kdz. Ereğli

Kafaya bastım patlamıyor da, boşa neden patlıyor!...

Ereğli Akköy de hayatına son veren Ali Türköz’ün canlı yayında intihar girişiminde bulunduğu ortaya çıktı.

Gündem 4 yıl 2 ay 26 gün 17 saat 43 dakika önce 9147

Haberi Paylaşın

Ereğli Akköy de hayatına son veren Ali Türköz’ün canlı yayında intihar girişiminde bulunduğu ortaya çıktı. Kafasına dayadığı silahı ateş almayan Türköz, boşa sıktığı silahının patlaması üzerine ‘Kafaya bastım patlamıyor da, boşa neden patlıyor’ sözleri dikkat çekiyor.

Can Ali Türköz'ün sosyal medyada yaptığı canlı yayın sırasında silahı başına dayayıp tetiği çektiği, ancak silahın patlamadığı duyuluyor. Can Ali Türköz, silahı aracın dışına tutup ateş edince patladığı anlaşılıyor.

Canlı yayında isyan eden Can Ali Türköz'ın "Kafaya sıktım mermi kafamda patlamadı. Boşluğa sıkınca patladı. Çıtlama sesini duydunuz. Ya Rabbim kafaya çıt ediyorsun da, öbür tarafa neden patlatıyorsun? Rabbim beni eziyet çekmek için mi affediyorsun RABBİM sana sığınıyorum. Kafama bastım patlamıyor da boşa neden patlatıyorsun. Rabbim kafama bastım tık ediyor da, öbür tarafa tetiği çekince neden patlıyor Rabbim? Demek Azrail ile oyun oynanmıyormuş. Kafaya sıktığımda patlamıyorsa demek ki Azrail gelmemiş daha. Rabbim niye yaşatıyorsun bana bunları? Yeter yeter. Yetmiyor mu çektiğim ızdırablar? Ben ne yaptım millete, kötü ne yaptım ? Acı çektiriyorsun bana sıkıyorum patlayacak mermiyi patlatmıyorsun ne istiyorsun benden ne ne ne? Yaaa kafama sıktığım mermi patlamıyor da, boşluğa sıkınca neden patlıyor? Rabbim benden ne istiyorsun? Tek bir altın vuruşum vardı denedim boşa çıkardın Rabbim?" dediği duyuluyor.

İhbar üzerine olay yerine giden jandarma ekipleri Can Ali Türköz’ün cansız bedeni Karakavuz Köyüne Bağlı Küplü Deresi mevkiinde park halindeki aracının içinde vurulmuş olarak bulundu.

Kafaya bastım patlamıyor da, boşa neden patlıyor!...

Gündem

AĞIR YARALI !

EN ÇOK OKUNAN

4 gün 20 saat 49 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
1 gün 12 saat 1 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
1 gün 19 saat 2 dakika önce ÇARŞI İÇİNDE DENETİMLER SIKLAŞIYOR
5 gün 16 saat 6 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
5 gün 15 saat 40 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON GÖREV
6 gün 13 saat 19 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
4 gün 9 saat 55 dakika önce AĞIR YARALI !
2 gün 20 saat 23 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
1 gün 14 saat 30 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
1 gün 17 saat 56 dakika önce PLAJLAR BÖLGESİNDE KAZA ; 2 YARALI