Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Kafaya bastım patlamıyor da, boşa neden patlıyor!...

Kafaya bastım patlamıyor da, boşa neden patlıyor!...

Ereğli Akköy de hayatına son veren Ali Türköz’ün canlı yayında intihar girişiminde bulunduğu ortaya çıktı.


EreÄŸli Akköy de hayatına son veren Ali Türköz’ün canlı yayında intihar giriÅŸiminde bulunduÄŸu ortaya çıktı. Kafasına dayadığı silahı ateÅŸ almayan Türköz, boÅŸa sıktığı silahının patlaması üzerine ‘Kafaya bastım patlamıyor da, boÅŸa neden patlıyor’ sözleri dikkat çekiyor.

Can Ali Türköz'ün sosyal medyada yaptığı canlı yayın sırasında silahı başına dayayıp tetiği çektiği, ancak silahın patlamadığı duyuluyor. Can Ali Türköz, silahı aracın dışına tutup ateş edince patladığı anlaşılıyor.

 

Canlı yayında isyan eden Can Ali Türköz'ın "Kafaya sıktım mermi kafamda patlamadı. BoÅŸluÄŸa sıkınca patladı. Çıtlama sesini duydunuz. Ya Rabbim kafaya çıt ediyorsun da, öbür tarafa neden patlatıyorsun? Rabbim beni eziyet çekmek için mi affediyorsun RABBÄ°M sana sığınıyorum. Kafama bastım patlamıyor da boÅŸa neden patlatıyorsun. Rabbim kafama bastım tık ediyor da, öbür tarafa tetiÄŸi çekince neden patlıyor Rabbim? Demek Azrail ile oyun oynanmıyormuÅŸ. Kafaya sıktığımda patlamıyorsa demek ki Azrail gelmemiÅŸ daha. Rabbim niye yaÅŸatıyorsun bana bunları? Yeter yeter. Yetmiyor mu çektiÄŸim ızdırablar? Ben ne yaptım millete, kötü ne yaptım ? Acı çektiriyorsun bana sıkıyorum patlayacak mermiyi patlatmıyorsun ne istiyorsun benden ne ne ne? Yaaa kafama sıktığım mermi patlamıyor da, boÅŸluÄŸa sıkınca neden patlıyor? Rabbim benden ne istiyorsun? Tek bir altın vuruÅŸum vardı denedim boÅŸa çıkardın Rabbim?" dediÄŸi duyuluyor.

Ä°hbar üzerine olay yerine giden jandarma ekipleri Can Ali Türköz’ün cansız bedeni Karakavuz Köyüne BaÄŸlı Küplü Deresi mevkiinde park halindeki aracının içinde vurulmuÅŸ olarak bulundu.

 

Kafaya bastım patlamıyor da, boşa neden patlıyor!...

Ereğli Akköy de hayatına son veren Ali Türköz’ün canlı yayında intihar girişiminde bulunduğu ortaya çıktı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük5
üzgün5
şaşkın3
hayran1
kızgın1
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo