Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

KAFA KAFAYA ÇARPIŞTILAR !.

KAFA KAFAYA ÇARPIŞTILAR !.

Ereğli’de iki motosiklet kafa kafaya Kaza anı güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.


Ereğli’de iki motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı. Kaza anı iş yerine ait güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Kaza Orhanlar Mahallesi Yalı Caddesi üzerinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre Cenkay Şimşek’in kullandığı 67 LB 131 plakalı motosiklet ile karşı yönden gelen Ruşen Saydam’ın kullandığı 07 VAH 60 plakalı motosiklet kafa kafaya çarpıştı.

Kazada sürücülerden Ruşen Saydam yaralanırken, olay yerine gelen sağlık ekipleri sürücü Saydam’ı yapılan ilk müdahalenin ardından Özel Echomar Hastanesine kaldırdı. Diğer sürücü Cenkay Şimşek ise kazadan yara almadan kurtuldu.

KAZA ANI GÜVENLİK KAMERALARINA YANSIDI…

Yalı caddesinde meydana gelen kaza güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde iki motorun çarpışması ve sürücülerin savrulması görülüyor.

 

KAFA KAFAYA ÇARPIŞTILAR !.

Ereğli’de iki motosiklet kafa kafaya Kaza anı güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük3
kızgın3
şaşkın1
üzgün1
hayran0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
ÖZKAN MADENCİ

16 Temmuz 2020 - 01:04

MOTORSİKLET YAYA YOLLARINI DA KULLANDIKLARI İÇİN YAYALARI CANINDAN BEZDİRİYOR.BİR YANDAN OTOPARK YAPAN ARAÇLAR VE BU MOTOR İLLETİ .KONTENJAN GETİRİLMESİ DE LAZIM.KULLANMASINI BİLMEYEN 19 YAŞALTI BİLE MOTORA BİNİYOR.OTOYOLLARA ÇIKARAK TRAFİĞİ KİTLİYORLAR.DUR DENME ZAMANI GELDİ DE GEÇMİYOR MU .

Ersin Ereğli

15 Temmuz 2020 - 19:06

Belediye başkanı ve kaymakam bey eregli haberlerini hiç okumuyorlarmı bu nasıl duyarsızlık. Bu nasıl görev yapma ahlakı.Herkes görevini doğru yapsa böyle problem ler yaşanmaz.

Ersin Ereğli

15 Temmuz 2020 - 18:41

Bunlara dur diyebilecek bir emniyet imiz olsa böyle olmaz.Çarşı içinde istedikleri gibi dolaşabiliyorlar.

Hamdi Alkan

15 Temmuz 2020 - 17:13

Ereglide cilgin bir motor furyasi var, heryerdeler, teker yapan, yuruyus yolunda gazlayan, abarti egsozlariyla gecenin bir saati heryeri inleten... yetkililerde salmislar artik, onlarda bunlarin kendiliginden bertaraf olmasini bekliyorlar belliki, ama yazik.

Yorum Yazın

Canlı Radyo