13 o C Kdz. Ereğli

‘Kadrolarınız hayırlı olsun’

Uysal, “Artık kadrolusunuz. Diğer işçilerden bir farkınız yok. Diğer belediyeler ne veriyorsa daha fazlasını verdik vermeye de devam edeceğiz” dedi.

Ekonomi 6 yıl 3 ay 20 gün 15 saat 29 dakika önce 869

Haberi Paylaşın

Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Temizlik İşleri Müdürlüğü Şantiyesi’nde taşeron işçileriyle bir araya geldi. Şantiyede konfeti, meşale ve ’En büyük başkan bizim başkan’ sloganları ile karşılanan Uysal, kendisine gösterilen ilgiye teşekkür etti. Uysal, burada işçilere hitaben konuşmasında, her zaman işçilerin yanlarında olduğunu belirterek şunları kaydetti:
İçinizden birisiyim
“Yeni bir süreç başladı ve artık kadroya geçiyorsunuz. Bizler görevde kaldığımız müddetçe sizlerin hak ve hukuklarınızı koruyacağız. Türkiye’de hangi belediye işçilerine hangi hakları veriyorsa bizler daha fazlasını verdik, vermeye de devam edeceğiz. Aynı haklarla, haklarınız korunarak kadroya geçiş yapacaksınız. Siz, daha önceki yıllarda Ereğli’yi tertemiz yaptınız ve tüm kadronuzla beraber ödüller aldınız. Aynı şekilde bir takım anlayışı içinde çalışmalarınıza devam edin.
Sizlerin ne hakkı varsa biz koruruz. Evinize gittiğiniz zaman yastığa kafanızı rahatça koyun. Sizlerde belediyenin bir personelisiniz. Aidat duygusuyla hizmetinize devam edeceksiniz. Sizlerin fen işleri çalışanından veya bir daire müdüründen hiç bir farkınız yok.
Benim gözümde zaten yoktu. Elleri çamurlu olan, işçilik yapan kaynak yapan eli kirli ama alnında ter olan arkadaşlarımla, takım elbiseli, beyaz gömlekli ve kravatlılar arasında ayırım yapmam. Hepinizi çok seviyorum. Kadrolarınız şimdiden hayırlı ve uğurlu olsun.”

Gündem

KAZA ; 2 YARALI

Gündem

AĞIR YARALI !

EN ÇOK OKUNAN

5 gün 17 saat 45 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
2 gün 8 saat 57 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
2 gün 15 saat 58 dakika önce DENETİMLER SIKLAŞIYOR
6 gün 13 saat 2 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
6 gün 12 saat 36 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON GÖREV
5 gün 6 saat 51 dakika önce AĞIR YARALI !
3 gün 17 saat 19 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
2 gün 11 saat 26 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
12 saat 25 dakika önce ULAŞIMDA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR
2 gün 14 saat 52 dakika önce KAZA ; 2 YARALI