13 o C Kdz. Ereğli

KADINLAR UYSAL’DAN, UYSAL KENDİNDEN EMİN...

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-

Siyaset 5 yıl 2 ay 28 gün 17 saat 51 dakika önce 1447

Haberi Paylaşın

Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, “bizim kazanma ihtimalimiz yüzde 51, onların tamamımın kazanma ihtimali yüzde 49” dedi.

Edinilen bilgiye göre, Büyük Birlik Partisi (BBP) üyesi bazı kadınlar, partinin Başkan Adayı Hüseyin Uysal’la bir araya gelerek seçim startını verdiler. Uysal’ı destekleyen kadınlar, eşi Sevim Uysal’ın organize ettiği kaynaşma ve tanışma toplantısında bir araya geldiler.
Uysal ile BBP İlçe Başkanı Turabi Çelik katıldığı toplantıda konuşan ilçenin mevcut Belediye Başkanı Uysal, gördüğü fotoğraf karşısında duygulandığını söyledi. Dost doğru ve dimdik gittik önüne bakacağını belirten Uysal, şöyle dedi:
YÜZDE 51
“Ereğli’nin kadını, erkeği, yürekli insanları ve cesaretli kadınları ile Büyük bir birliğe ihtiyacı var. Ereğli’mizin geleceğe, iyi ve güzel günlere yürümesi, yarınlarının aydınlık bir gelecek olması için Büyük birliğe ihtiyacı var. Biz seçimleri kazanacağız, bugün bu fotoğrafı, siz bayanlarımızı görünce buna olan inancım daha da arttı. Sizler bu başarının en büyük mimarı olacaksınız. Bunu siz başaracaksınız. Bizler bugüne kadar doğru yolda yürüdük, doğruyu savunduk.
Dost doğru, dimdik gittik. Rabbim ömür verdiği sürece inandığım yolda, doğru yolda dimdik yürümeye devam edeceğim. Nisan’dan sonra da 5 yıl bu kardeşiniz, bu evladınız yine sizlerle beraber olacak. Yine haktan, hukuktan adaletten ayrılmayacak. 5 yılda önemli hizmetler yaptık, ilçenin her noktasında izimiz var. Sosyal tesisleri birilerine vermedim, halkımızın daha uygun fiyatlarda hizmet almasını sağladım diye sevmeyenler var, varsın sevmesinler.
Daha konuşacak çok şeyimiz var. Kazanma ihtimalini soruyorlar. Bizim kazanma ihtimalimiz yüzde 51, onların tamamımın kazanma ihtimali yüzde 49. Allah her zaman haklının, doğrunun, hakkı ve doğruları savunan ve adalet duygusu içinde hareket edenlerin yanındadır.”

Gündem

AĞIR YARALI !

EN ÇOK OKUNAN

4 gün 17 saat 48 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
1 gün 9 saat önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
1 gün 16 saat 1 dakika önce ÇARŞI İÇİNDE DENETİMLER SIKLAŞIYOR
5 gün 13 saat 5 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
5 gün 12 saat 39 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON GÖREV
6 gün 10 saat 18 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
4 gün 6 saat 54 dakika önce AĞIR YARALI !
2 gün 17 saat 22 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
1 gün 11 saat 29 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
1 gün 14 saat 55 dakika önce PLAJLAR BÖLGESİNDE KAZA ; 2 YARALI