9 o C Kdz. Ereğli

Kadınlar gününde,Erkekler kazandı!.

Gündem 7 yıl 1 ay 28 gün 3 saat 42 dakika önce 2450

Haberi Paylaşın

Kdz.Ereğli Özel Utku Anadolu Lisesi’nde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Etkinlikleri kapsamında ’Münazara günü ’ programı düzenlendiği bildirildi.

Özel Utku Anadolu Lisesi Okul Müdürü Varol Hızal yaptığı açıklamada,8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı. Günün anlam ve önemine uygun olarak Utku Koleji Orçun Çataklı Sosyal Tesisleri Konferans Salonun ’da Münazara(Bir konu üzerinde, belli kural ve yöntemlere uyularak yapılan sözlü tartışma) etkinliği düzenlediklerini belirten Hızal şunları kaydetti ;“9.ve 10.sınıf öğrencilerimizin oluşturduğu münazara grupları tarafından, toplumun ilerleyişinde kadın mı daha önemlidir, erkek mi? Tezleri tartışıldı. Münazara, 9. sınıflar adına yarışan Ezonaz Uşengül, İdil Aydın, Tuğba Beyza Müsellim, Atilla Kesicioğlu, Furkan Talha Tetik toplumun ilerlemesinde erkeklerin daha önemli bir rolünün olduğunu savunurken; 10. sınıflar adına yarışan Ecem Binici, Hamza Eren Günaltay, Kıvanç Doğanay, Berfin Erturşak ve Müzeyyen Yalçın toplumun ilerlemesinde kadının rolünün daha önemli olduğunu savundular. Düzenlediğimiz münazara 7,8,9,10 ve 11.sınıf öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz tarafından yoğun ilgi ile izlendi.

ERKEKLER KAZANDI

Ancak; Jüri üyeliğini öğretmenlerimizden Engin Lafçı, Pınar Nadul, Ernur Çelen, Pınar Demirkol’un yaptığı münazarayı toplumun ilerlemesinde erkeğin daha önemli olduğunu savunan 9.sınıf öğrencilerimiz kazandılar.

ÇATAKLI TEŞEKKÜR BELGESİ VERDİ

Utku Koleji Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çataklı’nın da izlediği münazara bitiminde Kurucu Müdürümüz Hülya Çataklı, münazaraya katılan öğrencilerimize, jüri üyelerine ve öğrencilerimizi hazırlayan Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenimiz Meliha Ürkmez ve Tarih Öğretmenimiz Sema Kocatürk’e katılım ve teşekkür belgelerini verdi.

(Ereğli FM Haber merkezi )

Gündem

KAZA ; 2 YARALI

EN ÇOK OKUNAN

2 gün 23 saat 2 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
6 gün 11 saat 3 dakika önce DENETİMLER SIKLAŞIYOR
4 gün 7 saat 30 dakika önce ULAŞIMDA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR
6 gün 6 saat 31 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
7 gün 12 saat 24 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
3 gün 1 saat 38 dakika önce YARIN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK !
4 gün 21 saat 8 dakika önce 1 KİŞİ TUTUKLANDI !
2 gün 22 saat 33 dakika önce YARIN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK !
3 gün 2 saat 8 dakika önce FESTİVALE HANGİ SANATÇILAR GELİYOR ?
6 gün 9 saat 57 dakika önce KAZA ; 2 YARALI