Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Kadınlar gününde,Erkekler kazandı!.

Kadınlar gününde,Erkekler kazandı!.

Kdz.EreÄŸli Özel Utku Anadolu Lisesi’nde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Etkinlikleri kapsamında  ’Münazara günü ’ programı  düzenlendiÄŸi bildirildi.

Özel Utku Anadolu Lisesi Okul Müdürü Varol Hızal yaptığı açıklamada,8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı. Günün anlam ve önemine uygun olarak Utku Koleji Orçun Çataklı Sosyal Tesisleri Konferans Salonun ’da Münazara(Bir konu üzerinde, belli kural ve yöntemlere uyularak yapılan sözlü tartışma)  etkinliÄŸi düzenlediklerini belirten Hızal ÅŸunları kaydetti ;“9.ve 10.sınıf öğrencilerimizin oluÅŸturduÄŸu münazara grupları tarafından, toplumun ilerleyiÅŸinde kadın mı daha önemlidir, erkek mi? Tezleri tartışıldı. Münazara, 9. sınıflar adına yarışan Ezonaz UÅŸengül, Ä°dil Aydın, TuÄŸba Beyza Müsellim, Atilla KesicioÄŸlu, Furkan Talha Tetik toplumun ilerlemesinde erkeklerin daha önemli bir rolünün olduÄŸunu savunurken; 10. sınıflar adına yarışan Ecem Binici, Hamza Eren Günaltay, Kıvanç DoÄŸanay, Berfin ErturÅŸak ve Müzeyyen Yalçın toplumun ilerlemesinde kadının rolünün daha önemli olduÄŸunu savundular. DüzenlediÄŸimiz münazara 7,8,9,10 ve 11.sınıf öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz tarafından yoÄŸun ilgi ile izlendi.

ERKEKLER KAZANDI

Ancak; Jüri üyeliÄŸini öğretmenlerimizden Engin Lafçı, Pınar Nadul, Ernur Çelen, Pınar Demirkol’un yaptığı münazarayı toplumun ilerlemesinde erkeÄŸin daha önemli olduÄŸunu savunan 9.sınıf öğrencilerimiz kazandılar.

ÇATAKLI TEŞEKKÜR BELGESİ VERDİ

Utku Koleji EÄŸitim Kurumları Yönetim Kurulu BaÅŸkanı Ali Çataklı’nın da izlediÄŸi münazara bitiminde Kurucu Müdürümüz Hülya Çataklı, münazaraya katılan öğrencilerimize, jüri üyelerine ve öğrencilerimizi hazırlayan Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenimiz Meliha Ãœrkmez ve Tarih Öğretmenimiz Sema Kocatürk’e katılım ve teÅŸekkür belgelerini verdi.

(EreÄŸli FM Haber merkezi )

 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo