Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Kadın cesedine rastlandı!

Kadın cesedine rastlandı!

Kadın cesedine rastlandı


Düzce’de yaÅŸanan sel felaketinde arama çalışmalarında bir kadın cesedine rastlandı. 
Düzce’nin Akçakoca ve Cumayeri ilçelerinde meydana gelen sel afetinde kaybolan ÅŸahısların arama çalışması ekipler tarafından sürdürülüyor. YaÅŸanan sel felaketinde birçok ev hasar gördü. Esmahanım köyünde dere yatağını doÄŸru ise bir ev yattı. 
Köyde yaÅŸayan Yalçın Ä°ÅŸtürk, böyle korkunç bir sel daha önce yaÅŸamadığını belirterek “O akÅŸam saat 18’de baÅŸladı. Normal bir yaÄŸmur deÄŸil kovalar içinden boÅŸalır gibi yaÄŸdı. 12 saat sürdü. Bu evi geçen sene yaptırdı için çok oturamadı. Bu sene 4 ay oturdu bu olay başına geldi. Tehlike kendini gösterince evi o gece tahliye ettiler yüksek yerlere çıktılar. Çok korkunç bir afet. Ben 77 yaşındayım böyle bir yağış, böyle bir sel görmedim. Çok seller gördüm bunun gibi korkunç bir afet görmedim” diye konuÅŸtu. 
Davut DaÄŸgül ise çocukların birinin selde aÄŸaçta kaldığını belirterek “Gece saat 2 gibi gideceÄŸini anladık. Sabah tamamen vurdu geçti zaten. Yakınlarımız kayboldu halen daha arama çalışmaları devam ediyor. Jandarma, AFAD ekipleri arıyorlar. O gece evde biri kurtulmuÅŸ, birisi aÄŸaçta kalmış, kurtulanlar diÄŸerlerinin gittiÄŸini görüyor. Evdeyken sel bir andan alıp götürüyor. Çocuklar uyuyormuÅŸ zaten” dedi. 
Acılı baba Erkan Kaplan ise 4 çocuÄŸu ile eÅŸinin burada olduÄŸunu belirterek “Muhtara ulaÅŸtım bir ÅŸey yok dedi ama geldiÄŸimde bir tek oÄŸlumu bulabildim baÅŸka kimse yoktu” dedi. 
Kaplan kendisine ise bilginin telefon ile geldiÄŸini, ailesi ile sabah saatlerinde telefonla görüştüğünü yüz yüze ise en son 10 gün önce görüştüğünü söyledi. 
Kadın cesedi bulundu 
Düzce ValiliÄŸi tarafından yapılan açıklamada ise Esmahanım ile UÄŸurlu Köyü arasındaki dere yatağında bir kadının cesedine ulaşıldığını bildirdi. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

üzgün18
gülücük1
hayran0
şaşkın0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Fatma gucukoglu

20 Temmuz 2019 - 18:49

Rabbim herkese yardim etsin

Yorum Yazın

Canlı Radyo