Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Kaçak avcıların en son eseri!

Kaçak avcıların en son eseri!

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Düzce’de koruma altındaki göle aÄŸ atan kaçak avcıların aÄŸlarını DoÄŸa Koruma ve Milli Parklar Åžube Müdürlüğü ekipleri topladı. Kaçak avcıların aÄŸlarına gölde yuvalanan kuÅŸların da takılması yürekleri sızlattı. 
Düzce’nin kuÅŸ cenneti Efteni Gölü yaban hayatı geliÅŸtirme sahasındaki gölde kaçak avcılığa karşı denetim yaptı. Gölde kayıkla yapılan denetimler esnasında kaçak avcıların kurduÄŸu 6 adet balık ağı kurulu ÅŸekilde bulundu. Bulunan aÄŸların uzunluÄŸu ise 850 metreyi buldu. AÄŸları gölden toplayan DoÄŸa Koruma ve Milli Parklar Åžube Müdürlüğü ekipleri gölde yuvalanan ve aÄŸa takılarak ölen bir Sakarmeke ise yürekleri sızlattı. Gölde yaÅŸayan 151 kuÅŸ türünden birisi olan sakarmekenin aÄŸdaki hali DoÄŸa Koruma ve Milli parklar Åžubesi ekiplerini de isyan ettirdi. 
Kaçak avcılar nedeniyle göldeki balıkların üreme dönemlerinde büyük kayıplara neden olacağını belirterek, gölün ekolojik dengesini bozacağını da dile getirdiler. Ekipler denetimlerin devam edeceÄŸini de dile getirdiler. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

üzgün2
gülücük0
hayran0
şaşkın0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo