13 o C Kdz. Ereğli

KABAN, YENİ “ZONGULDAK VALİLİĞİ’ LOGOSUNU AÇIKLADI

Gündem 6 yıl 10 ay 3 gün 14 saat 58 dakika önce 1500

Haberi Paylaşın

ZONGULDAK

Zonguldak’ı marka il haline getirmek amacıyla sürdürülen çalışmalar doğrultusunda Valilik logosunun yenilendiği bildirildi.
Zonguldak Valisi Ali Kaban, kurumsal kimliğin tanıtımı amacıyla Valilik binasında düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, zamanlarla birlikte insanlar ve mekanların değiştiğini, bu doğrultuda ise kurumların görünümlerini değiştirdiğini söyledi.
Ne zaman konulduğu bilinmeyen Zonguldak valilik logosunun, şu anı ifade etmekte yeterli olmadığını belirten Kaban, “arkadaşlarımızın bilimsel olarak yaptıkları çalışmalarda hakikaten üzerinde durduklarında bunun yeterli olmadığını gördüklerinde, yeni durumlara da uygun olarak bir çalışma başlattılar. Güzel bir çalışma yapmışlar. Zonguldak’a yakışan bir çalışma yapmışlar” dedi.

YENİ LOGO “KELEBEK”
Kelebek figürünün kullanıldığı yeni logo kamuoyu ile paylaşan Kaban, şu sözlerle konuştu:
"Bugüne kadar bir çok ilke ev sahipliği yapmış olan Zonguldak’ı yeni dönemde ilklerin kenti olarak markalaştırma çalışmaları devam etmektedir. Kurumsal kimlik logosu olarak kelebek belirlenmiştir. Kelebek, Zonguldak’ın geçirmekte olduğu bu değişimi, dönüşümü ve yenilenmeyi en iyi şekilde anlatmaktadır. Kelebek temalı Valilik logosu, bu hinterland (arka bölge) içinde yer alan kamu kurumları, sivil toplum örgütleri ve halkın, Zonguldak’ın gelişimi ile ekonomik, kültürel ve sosyal kalkınmasında her türlü çabayı göstereceğini vurgulamak amacıyla tasarlanmıştır.
Zonguldak’ın geçireceği bu muhteşem dönüşümün Türkiye’de ve dünyada ses getirecek seviyelere ulaşması, bu dönüşümün ve çabanın Zonguldak’a ekonomik, kültürel ve sosyal başarı, bunun bir sonucu olarak da refah, mutluluk ve huzur getirmesi hedeflenmiştir. Logo stilize edilerek sonsuzluk sembolü bir kelebek olarak tasvir edilmiştir. Valiliğin kurumsal renkleri altın sarısı ve bordodur. Valiliğin amblemi ve renkleri, Zonguldak’ın geleceğe dair umutlarını, aydınlık ve renkli bir Zonguldak’ı, gelişmişliği, değişimi ve dönüşümü temsil eder. Bütün bunları gerçekleştirecek enerji, güç ve yeteneğe vurgu yapar. Yeni logo, Zonguldak’ın tanıtımına büyük katkı yapacaktır."

Gündem

AĞIR YARALI !

EN ÇOK OKUNAN

4 gün 23 saat 3 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
1 gün 14 saat 15 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
1 gün 21 saat 16 dakika önce ÇARŞI İÇİNDE DENETİMLER SIKLAŞIYOR
5 gün 18 saat 20 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
5 gün 17 saat 54 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON GÖREV
6 gün 15 saat 33 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
4 gün 12 saat 9 dakika önce AĞIR YARALI !
2 gün 22 saat 37 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
1 gün 16 saat 44 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
1 gün 20 saat 10 dakika önce PLAJLAR BÖLGESİNDE KAZA ; 2 YARALI