parçalı az bulutlu 14 o C Kdz. Ereğli

JAPONYA BÜYÜKELÇİLİĞİ’NDEN HEYET GELİYOR

JAPONYA BÜYÜKELÇİLİĞİ’NDEN HEYET GELİYOR

Müzik & Kültür Sanat 7 yıl 10 ay 6 gün 14 saat 52 dakika önce 2325

Haberi Paylaşın

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde, hayata koydukları sosyal sorumluluk projeler ile dikkat toplayan Karadeniz Ereğli Fiziksel Engelliler Derneği’ni, Japonya’dan gelecek heyetin ziyaret edecekleri bildirildi.
Dernek Başkanı İsmail Şentürk, yazılı açıklamasında, Japon Büyükelçiliği Yerel Projelere Hibe Programına hazırladıkları “Ahşap Sanatlar Atölyesi ile Kariyer Projesi”nin, ön elemeyi geçtiğini belitti.
Projenin Ereğli Fiziksel Engelliler Derneği ve Ereğli Kaymakamlığı proje ekibinin katkılarıyla hazırlandığını ifade eden Şentürk, şöyle dedi:
“Japon Büyükelçiliği Yerel Projelere Hibe Programına hazırlamış olduğumuz Ahşap Sanatlar Atölyesi ile Kariyer Projesi ön elemeyi geçmiştir. Japon Büyükelçiliği, bir heyet ile Fiziksel Engelliler Derneğinde inceleme ve görüşmeler yapmak üzere 22 Haziran 2017 Perşembe günü Fiziksel Engelliler Derneğine geleceklerdir. Bölgemizde yaşayan engellilerle büyük faydalar sağlayacak olan bu projenin, ön elemeyi geçmesinden dolayı mutluyuz. Projeye katkılarından dolayı başta İlçe Kaymakamı Sayın Nazım Madenoğlu’na ve proje ekibine teşekkür ederim.”

JAPONYA BÜYÜKELÇİLİĞİ’NDEN HEYET GELİYOR

EN ÇOK OKUNAN

3 gün 8 saat 12 dakika önce DEVREK YOL AYRIMINDA FECİ KAZA !
2 gün 4 saat 42 dakika önce KAAN YILDIRIM KAZA GEÇİRDİ !
1 gün 20 saat 16 dakika önce GÜNÜN EN GÜZEL HABERİ DUBAİ'DEN GELDİ !
6 gün 14 saat 3 dakika önce EREĞLİ ÖREN KAVŞAĞINDA KAZA
2 gün 12 saat 13 dakika önce KAYALIKLARA DÜŞTÜ !
6 gün 14 saat 32 dakika önce TUVALET ÜCRETİNE % 50 ZAM !
3 gün 19 saat 16 dakika önce MOTOSİKLET YAYALARA ÇARPTI ; 3 YARALI
2 gün 18 saat 19 dakika önce EREĞLİ VE ZONGULDAK'TA HİSSETTİ !
5 gün 9 saat 55 dakika önce ÇORUM'DA ORHAN YÜKSEL ŞOV : 1-4
3 gün 19 saat 58 dakika önce KIRAÇ ŞAMPİYONLUK KONSERİ İÇİN GELİYOR