13 o C Kdz. Ereğli

Jandarma komutanının koltuğuna kız çocuğu oturdu

Zonguldak Alaplı İlçe Jandarma Komutanı Vekili Kıdemli Başçavuş Mükremin Sabuncu’nun koltuğuna, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla 4.sınıf öğrencisi Canberk Buyurucu’ya koltuğunu devretti.

Gündem 5 yıl 9 gün 15 dakika önce 1494

Haberi Paylaşın

Alaplı'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla İlçe Jandarma Komutanı Vekili Kıdemli Başçavuş Mükremin Sabuncu’nun koltuğuna özel bir kolejde İlkokul öğrencisi Canberk Buyurucu, oturdu.

İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Başçavuş Mükremin Sabuncu ilkokul öğrencisi Canberk Buyurucu'yu kapıda karşılandı. Daha sonra komutanlık odasına geçen Buyurucu, Kıdemli Başçavuş Mükremin Sabuncu’nundan bilgi aldı. Sahil güvenlik olmadığı yerlerde Jandarma olduğunu dikkat çeken Canberk Buyurucu Öğrencisi, ilçe jandarma yüzme biliyor mu? Sorusu üzerine, cevap veren Alaplı İlçe Jandarma Komutanı Vekili Kıdemli Başçavuş Mükremin Sabuncu, ”Personelimiz genelde yüzme biliyor, içlerinde yüzme bilmeyen personelimizde vardır. Bizim saha bölgemizde olan yüzme bilmeyene arkadaşları yüzme kursuna gönderiyoruz” dedi.

Temsili İlçe Jandarma Komutanı Canberk Buyurucu, yapılan çalışmaları büyük dikkatle dinledikten sonra teşekkür etti. Buyurucu daha sonra jandarma faaliyetlerini inceledikten sonra trafik uygulaması yapan Askerleri denetledi.

Gündem

AĞIR YARALI !

EN ÇOK OKUNAN

4 gün 7 saat 41 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
22 saat 53 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
5 gün 2 saat 58 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
5 gün 2 saat 32 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON GÖREV
6 gün 11 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
1 gün 5 saat 54 dakika önce ÇARŞI İÇİNDE DENETİMLER SIKLAŞIYOR
3 gün 20 saat 47 dakika önce AĞIR YARALI !
2 gün 7 saat 15 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
1 gün 1 saat 22 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
4 gün 1 saat 3 dakika önce EREĞLİ'DE YANGIN !