Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Jandarma komutanının koltuğuna kız çocuğu oturdu

Jandarma komutanının koltuğuna kız çocuğu oturdu

Zonguldak Alaplı İlçe Jandarma Komutanı Vekili Kıdemli Başçavuş Mükremin Sabuncu’nun koltuğuna, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla 4.sınıf öğrencisi Canberk Buyurucu’ya koltuğunu devretti.


Alaplı'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Ä°lçe Jandarma Komutanı Vekili Kıdemli BaşçavuÅŸ Mükremin Sabuncu’nun koltuÄŸuna Ã¶zel bir kolejde Ä°lkokul öğrencisi Canberk Buyurucu, oturdu.

Ä°lçe Jandarma Komutanı Kıdemli BaşçavuÅŸ Mükremin Sabuncu ilkokul öğrencisi Canberk Buyurucu'yu kapıda karşılandı. Daha sonra komutanlık odasına geçen Buyurucu, Kıdemli BaşçavuÅŸ Mükremin Sabuncu’nundan bilgi aldı. Sahil güvenlik olmadığı yerlerde Jandarma olduÄŸunu dikkat çeken Canberk Buyurucu Öğrencisi, ilçe jandarma yüzme biliyor mu? Sorusu üzerine, cevap veren Alaplı Ä°lçe Jandarma Komutanı Vekili Kıdemli BaşçavuÅŸ Mükremin Sabuncu, ”Personelimiz genelde yüzme biliyor, içlerinde yüzme bilmeyen personelimizde vardır. Bizim saha bölgemizde olan yüzme bilmeyene arkadaÅŸları yüzme kursuna gönderiyoruz” dedi.

Temsili İlçe Jandarma Komutanı Canberk Buyurucu, yapılan çalışmaları büyük dikkatle dinledikten sonra teşekkür etti. Buyurucu daha sonra jandarma faaliyetlerini inceledikten sonra trafik uygulaması yapan Askerleri denetledi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük2
hayran1
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo