Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

İZMİR’DE TURNUVA VAR

İZMİR’DE TURNUVA VAR

-FUTBOL-


Karadeniz EreÄŸli’de bulunan Altınordu FK EreÄŸli Futbol Okulu’nun, 22 Ocak- 1 Åžubat 2019 tarihleri arasında Ä°zmir’de düzenlenecek Tatil ÅženliÄŸi Futbol Turnuvasına katılacakları bildirildi.
Konuya ilişkin yapılan yazılı açıklamada şöyle:
“Selçuk Ä°smet Onurbilge Tesisleri’nde düzenlenecek ‘Tatil ÅženliÄŸi’ turnuvası, 4 etapta 10 gün sürecek. Toplam 257 takımın katılacağı turnuvada 5 bin sporcu ter dökecek. Karadeniz EreÄŸli Altınordu Futbol Okulu’da bu turnuvaya öğrencilerimiz ve veliler ile birlikte geniÅŸ bir katılım ile yer alacak.
Ä°yi birey, iyi vatandaÅŸ, iyi futbolcu ilkesi ile çalışmalarını sürdüren futbol okulu, turnuvaya katılmakla Altınordu'nun tesislerini görme hem de yepyeni bir tecrübe kazanma ÅŸansı buluyor. Çocuklarımız yeteneklerini sergileyecek, Altınordu Scout antrenörleri takip edecek. 
Futbol okullarımızda eÄŸitim alan öğrencilerimiz Altınordu'nun köklerini görerek tarihimizi yakından tanıyacak ve profesyonel tesislerde çalışma imkanı bulacak. Hedefimiz, turnuvada Ä°yi birey, vatandaÅŸ ve futbolcu ilkesi ile kentimizi en iyi ÅŸekilde temsil etmek.”

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

hayran1
gülücük0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo