Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

İZKA İNŞAAT… ÇAKIROĞLU OFSET… EMİR İNŞAAT…

İZKA İNŞAAT… ÇAKIROĞLU OFSET… EMİR İNŞAAT…

Bölgesel Amatör Lig’in ÅŸampiyonluk yolundaki favori takım Karadeniz EreÄŸli Belediyespor yararına baÅŸlatılan kampanya sürüyor.


6 bin 767 lira bağışta bulunarak kampanyaya sahip çıkan ilk isim olan ilçenin Belediye BaÅŸkanı aynı zamanda Karadeniz EreÄŸli Belediyespor BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, toplumun her kesimine seslenmiÅŸ, “EreÄŸli, takımına destek ol” demiÅŸti.
EreÄŸli sevdalısı olduklarını her fırsatta dile getiren eski milli futbolcular Yusuf ÅžimÅŸek, Ãœmit Karan ve Fatih Akyel ile TRT Spor Yorumcusu Serkan Reçber de çaÄŸrıya yanıt verdiler. Bu isimlerin her biri 667 lira bağışlayarak kampanyada ’bizde varız’ dediler.

Asker mesaj yolladı: Maaşımı alınca!
Kampanya süresince duygu dolu anlarda yaÅŸandı. Eflatun ve Beyaz renklere sahip takımın 3. Lig’e çıkmasını arzu edenlerden biride asker Tunahan Karakaya oldu. Kampanyadan vatani görevini yaptığı sırada öğrenen Karakaya, maaşını aldığında bağışta bulunacağını bildirdi.

Harçlığını bağışladı!
Cumhuriyet Ortaokulu 6. sınıf öğrencisi Arda Yağız, karne hediyesi ve okulun 2. Dönemi için biriktirdiÄŸi 116 TL’nin 67 lirasını kampanyaya bağışladı. Küçük Arda, bağış makbuzunun üzerine de “Takımımızın daha fazla güçlenmesi için” yazdı.

3 sepet yumurta verdi!
Kampanyaya Kışla Mahallesi sakinlerinden Ä°smet Koç, 3 sepet yeÅŸil yumurta ile destek verdi. Koç, “EreÄŸli Belediyespor’un baÅŸarısı tüm EreÄŸli’nin baÅŸarısıdır. BaÅŸkanımız baÅŸta olmak üzere hepinizi tebrik ediyorum. Sizlerden ÅŸampiyonluk bekliyoruz" dedi.
 

Ä°ZKA Ä°NÅžAAT… ÇAKIROÄžLU OFSET… EMÄ°R Ä°NÅžAAT…
Kampanya, EreÄŸli’yi sevenlerin destekleri ile sürüyor. Devam eden kampanyanın son gününde ise Ä°zka Ä°nÅŸaat 5 bin 67 lira, ÇakıroÄŸlu Ofset 1.067 lira ve Emir Ä°nÅŸaat 567 lira bağışta bulunarak “Åžampiyon Ol EreÄŸli” dediler.

EREÄžLÄ°! SENDE DESTEK OL!!!
’Haydi Kdz. EreÄŸli takımına destek ol. 67 lira ile ÅŸampiyonluÄŸa ortak ol’ parolası ve “Kampanya 67” sloganı ile baÅŸlatılan kampanya bağışta bulunmak isteyenler:
Kdz. EreÄŸli Belediyespor adıyla Halk Bankası Kdz. EreÄŸli Åžubesi’ndeki hesap numarasına (IBAN TR97 0001 2009 8070 0012 1000 23) destek olabiliyor.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük7
hayran2
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo