Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

İYİLİKLER TIR'I EREĞLİ'YE GELDİ !

Ä°YÄ°LÄ°KLER TIR'I EREÄžLÄ°'YE GELDÄ° !

LÖSEV İyilikler Tır`ı Ereğli`de.


LÖSEV, “iyilikler Tırı” projesi kapsamında Türkiye’nin dört bir yanındaki ihtiyaç sahibi hasta ve ailelerine yardımlar ulaÅŸtırmaya devam ediyor. Ä°yilikler Tırı 23 AÄŸustos’ta ailelere yardımlarını elden ulaÅŸtırdı.

Lösemi ve kanser tedavisinde ilaçlar kadar saÄŸlıklı ve doÄŸal beslenmenin de önemi büyük.LÖSEV’e kayıtlı ailelerin büyük bir çoÄŸunluÄŸu asgari ücret ve altında gelire sahip. Bu nedenle dar gelirli ailelerin iyi beslenmek ve saÄŸlıklı koÅŸulları saÄŸlamak için desteÄŸe ihtiyaç duyuyor. Hastaların ve ailelerinin tüm temel ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla Türkiye’nin dört bir yanını dolaÅŸan LÖSEV’in Ä°yilikler Tırı 23 AÄŸustos’ta Zonguldak EreÄŸli'deki LÖSEV Ailelerine yardımlarını ulaÅŸtırdı. Türkiye’nin tüm bölgelerindekuru gıdadan et ve et ürünlerine, kırtasiyeden giyime bir lösemi ve kanser hastasının iyileÅŸmesi için gerekli olan temel ihtiyaçları içeren yardımları ulaÅŸtıran LÖSEV Ä°yilikler Tırında aileler, istediÄŸi ürünleri seçebiliyor.Lösemili ve kanserli çocuklar aileleriyle birlikte organizasyona katıldı.

Ankara’dan yola çıkan LÖSEV Ä°yilikler Tırı,Anadolu’nun en uzak ÅŸehirlerinden en ücra köylerine ulaÅŸmanın, buradaki lösemili ve kanserli çocukları güldürmenin mutluluÄŸunu yaÅŸatmaya devam edecek. LÖSEV Ä°yilikler TIR’ınınbundan sonraki duraklarında da hazır bulunacak; gıda, giyim, tekstil, kırtasiye, oyuncak, bilgisayar, mobilya, temizlik malzemesi ve bunun gibi yüzlerce yardımı LÖSEV’e kayıtlı aileler ihtiyaçlarına göre, gönüllerince seçebilecek.

Kanser Kaderimiz DeÄŸil!
LÖSEV kurulduÄŸu günden bu yana lösemi ve kanserle savaÅŸan ailelere hem maddi hem de manevi destekleri iletmeye devam ediyor. 60 binden fazla kayıtlı ailesi ve 6 milyona yaklaÅŸan gönüllüsüyle LÖSEV Türkiye’nin dört bir yanındaki kanser hastalarının daima yanında. Hem gönüllü olmak hem de bağış yapmak isteyenler www.losev.org.tr adresinden ayrıntılı bilgiye ulaÅŸabilirler.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük3
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo