14 o C Kdz. Ereğli

İYİLİK... TESADÜF..!

Karadeniz Ereğli’de bir öğretmen, yıllar önce Doğu’da görev yaptığı köy okulundaki öğrencilere giysi ve kırtasiye yardımında bulunmak istedi. Ereğli’deki öğretmen, arkadaşları ve burada ki öğrencilerinin de desteğini alarak, yardımda bulunacağı Hakkari’deki okulu aradı. Telefonda konuştuğu müdür yardımcısının aslında yıllar önce o okulda okuttuğu öğrencisi olduğunu anlayınca duygu dolu anlar yaşandı.

Eğitim 4 yıl 11 ay 10 gün 16 saat 31 dakika önce 5005

Haberi Paylaşın

ÖZEL HABER/
Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde ki Nimet İlkokulu’nda öğretmen Sevil Yılmazçetin, 3. sınıf öğretmenleri ile birlikte yardımlaşma hareketi gerçekleştirdi. Yaklaşan Bayram öncesi öğrencilerine yardımseverliği aşılamak isteyen öğretmenler, Doğu’da bir köy okuluna yardım etmek kolları sıvadılar. Nimet İlkokulu öğrencileri Hakkari’de hiç görmedikleri yaşıtları için onlarca kalem oyuncak, giysi ve kırtasiye malzemesi topladılar.
MÜDÜR YARDIMCISI, ÖĞRENCİSİ ÇIKTI…
Yıllar önce Hakkari Çukurca Cumhuriyet İlkokulu’nda da görev yapan 18 yıllık öğretmen Sevil Yılmazçetin, okulu aradığında telefonu açan müdür yardımcısına böyle bir düşünceleri olduğunu belirtti.
Müdür yardımcısı, isminin “Erdal Akdemir” olduğunu söylediğinde ise Sevil öğretmen telefondaki kişinin yıllar önce kendi sınıfında okuttuğu öğrencisi olduğunu anladı, duygusal anlar yaşadı.
HEDİLER YERLERİNE ULAŞTI
Toplanan yardımlar ise Hakkari’deki her öğrencinin isimleri yazılarak paketlendi, geçtiğimiz gün gönderildi. Öğrenciler, birbirlerine teşekkür ve başarı dileklerinde bulundukları mektupları da paketlerin içine koydular. Hediyeleri alan öğrencilerin duyduğu mutluluk ise görülmeye değer türdendi.
Sevil Yılmazçetin, projenin sonunda arkadaşları Şennur Baysal ve Ergül Çakır’a teşekkür ettiğini belirtti. Ayrıca projenin yürütülmesinde emeği geçen Nimet İlkokulu Müdürü Cengiz Gökay ile Müdür Yardımcısı Suat Karaaslan’a da ayrıca teşekkür ettiğini bildirdi.

Gündem

KAZA ; 2 YARALI

Gündem

AĞIR YARALI !

EN ÇOK OKUNAN

6 gün 1 saat 4 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
2 gün 16 saat 16 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
2 gün 23 saat 17 dakika önce DENETİMLER SIKLAŞIYOR
6 gün 20 saat 21 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
6 gün 19 saat 55 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON GÖREV
5 gün 14 saat 10 dakika önce AĞIR YARALI !
4 gün 38 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
2 gün 18 saat 45 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
19 saat 44 dakika önce ULAŞIMDA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR
2 gün 22 saat 11 dakika önce KAZA ; 2 YARALI