14 o C Kdz. Ereğli

İYİ PARTİLİ KAYA’DAN İDDİALI ‘MECLİS ÜYESİ’ AÇIKLAMASI

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-

Siyaset 5 yıl 2 ay 19 gün 43 dakika önce 1466

Haberi Paylaşın

Karadeniz Ereğli’de İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Ali Kaya, “muhteşem bir Meclis kadrosu hazırlamayı düşünüyoruz. Gerçekte, sizde gördüğünüzde çok takdir edeceksiniz” dedi.
31 Mart Mahalli İdari Seçimlerin sonunda Karadeniz Ereğli Belediyesi’ni isteyen siyasi partilere İYİ Parti’de dahil oldu. İlçede, iş insanı Ali Kaya’nın İYİ Parti adayı olduğunun açıklanmasının ardından iyiden iyiye ısınan siyaset kazanın içinde AK Parti, CHP, MHP ve İYİ Parti adayları “Ereğli” için kaynıyor.
Ali Kaya, bir otomobil markasının araç lansmanı öncesi Ereğli FM’in isteği üzerine yaptığı açıklamada, CHP ile İYİ Parti arasındaki ittifak sürecinin ‘birlik’ içinde sonuçlanmadığını söyledi. Bunun üzerine kendisinin aday olduğunu açıkladığını belirten Kaya, şunları söyledi:
MUHTEŞEM BİR MECLİS KADROSU…
“İttifak sürecini yakından takip ettik ve Karadeniz Ereğli’de ittifak gurubunun ortak seçime girmesi noktasında emek verdik. Sonuç olarak ise Cumhuriyet Halk Partisi ile yollarımızı ayırarak tem başına İYİ Parti olarak devam etmeye karar verdik. Ben de bu süreç içinde iyi şeylerin olması noktasında çok ekmek verdim. En sonunda, belediye başkanlığı adaylığımızı ilan etmek durumunda kaldık. Bu saatten sonra inşallah Karadeniz Ereğli’de İYİ Parti’nin adayı olarak yolumuza devam edeceğiz.
Çalışmalarımıza yarından (bugün) itibaren yoğun bir şekilde başlayacağız. Komisyonlarımız şuan itibari ile görev almaya hazırlar. Muhteşem bir Meclis kadrosu hazırlamayı düşünüyoruz. Gerçekte, sizde gördüğünüzde çok takdir edeceksiniz.”

İYİ PARTİLİ KAYA’DAN İDDİALI ‘MECLİS ÜYESİ’ AÇIKLAMASI

Gündem

KAZA ; 2 YARALI

Gündem

AĞIR YARALI !

EN ÇOK OKUNAN

6 gün 2 saat 9 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
2 gün 17 saat 21 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
3 gün 22 dakika önce DENETİMLER SIKLAŞIYOR
6 gün 21 saat 26 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
6 gün 21 saat önce DOĞUM GÜNÜNDE SON GÖREV
5 gün 15 saat 15 dakika önce AĞIR YARALI !
4 gün 1 saat 43 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
2 gün 19 saat 50 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
20 saat 49 dakika önce ULAŞIMDA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR
2 gün 23 saat 16 dakika önce KAZA ; 2 YARALI