Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

İYİ Kİ YAZDIK !.

Ä°YÄ° KÄ° YAZDIK !.

Ereğli FM yazdı,


EreÄŸli Belediye BaÅŸkanının seçim vaadeydi. “Ä°lk geldiÄŸimizde aÅŸevini yapacağız. Bütün hizmet yılımız boyunca ihtiyaç sahiplerine sefer taslarıyla sıcak aÅŸ ulaÅŸtıracağız.” demiÅŸti. Dün EreÄŸli FM hatırlattı, belediye bugün düğmeye bastı.

Bir vatandaÅŸ geçtiÄŸimiz gün sosyal medyada baÅŸkanın koÅŸu bandı üzerinde spor yaparken paylaÅŸtığı fotoÄŸrafların altına “Millet evde, evde kal diyorsun da, ihtiyaç sahibi 65 yaÅŸ üstü vatandaÅŸ aÅŸ bekliyor. Åžimdi deÄŸilse ne zaman BaÅŸkan Bey? diye yazmıştı.

EreÄŸli FM seçim vaad videosunu dün yayınladı o video da, BaÅŸkan 1 yıl önce, “Göreve gelir gelmez ilk iÅŸimiz ihtiyaç sahiplerine yılın her günü sıcak aÅŸ ulaÅŸtıracağız .” diyordu.

Aradan geçen 1 yıl da bu konuyla ilgili adım atılmadı. Dün EreÄŸli FM’in “Åžimdi olmazsa ne zaman “ haberi ses getirdi. Belediye ilk etapta evde kalan 65 yaÅŸ üstü ihtiyaç sahiplerine sıcak aÅŸ ulaÅŸtırmak için düğmeye baÅŸtı.

 

DÃœNKÃœ HABER METNÄ° 

EreÄŸli Belediye BaÅŸkanının seçim vaatlerinde öncelikti. “Ä°lk geldiÄŸimizde aÅŸevini yapacağız. Bütün hizmet yılımız boyunca ihtiyaç sahiplerine sefer taslarıyla sıcak aÅŸ ulaÅŸtıracağız.” demiÅŸti.

Aradan 1 yıl geçti.  Bir vatandaÅŸ dün sosyal medyada baÅŸkanın koÅŸu bandı üzerinde spor yaparken paylaÅŸtığı fotoÄŸrafların altına “Millet evde, evde kal diyorsun da, ihtiyaç sahibi 65 yaÅŸ üstü vatandaÅŸ aÅŸ bekliyor. Åžimdi deÄŸilse ne zaman BaÅŸkan bey ? diye yazdı.

Bu arada Zonguldak, Kilimli ve Kozlu Belediyeleri saÄŸlık çalışanlarından toplu taşımada ulaşım ve Otopark ücreti alınmayacağı yönünde ortak bir karar aldı. EreÄŸli Belediyesi ise hafta sonu Cumartesi Pazarı ve Kepez Pazarı’nda siftah yapamayan esnaftan iÅŸgaliye ücreti topladı.

YAYINLANAN VÄ°DEO; 

Ä°YÄ° KÄ° YAZDIK !.

Ereğli FM yazdı,

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük6
kızgın2
hayran1
şaşkın0
üzgün0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo