Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

İTFAİYE’DEN ZİYARETLER...

Ä°TFAÄ°YE’DEN ZÄ°YARETLER...

Kdz.Ereğli Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, İtfaiye Teşkilatının kuruluşunun 302. yıldönümü ve İtfaiye Haftası kutlamaları kapsamında bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.

Kdz.EreÄŸli Belediye BaÅŸkan Yardımcısı Ayhan Atay, Ä°tfaiye Müdürü Muhammet Ali AteÅŸ ve Ä°tfaiye Müdürlüğü personeli, Kdz.EreÄŸli Kaymakamı Nazım MadenoÄŸlu, Kdz.EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal ve Ä°lçe Emniyet Müdürü Fahri Küçük’ü makamında ziyaret etti.

Kdz.EreÄŸli Kaymakamı Nazım MadenoÄŸlu , Ä°tfaiye TeÅŸkilatının 302. KuruluÅŸ yıl dönümünü kutlayarak, ekibe çalışmalarında baÅŸarılar dilerken, Kdz.EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal ise Ä°tfaiye teÅŸkilatına her türlü desteÄŸi verdiklerini belirterek; “Araç, teçhizat ve olaylara müdahale yönünden Kdz.EreÄŸli Belediyesi Ä°tfaiye TeÅŸkilatımız bölgenin en güçlü ekibi arasında yer alıyor. Bundan sonrada Ä°tfaiyemizin ihtiyaçları noktasında desteklerimizi sürdürmeye devam edeceÄŸiz” dedi.

’KOORDÄ°NELÄ° ÇALIÅžIYORUZ’

Ä°tfaiye Müdürlüğü kutlama heyetinin ziyaretinde konuÅŸan Ä°lçe Emniyet Müdürü Fahri Küçük de yangın, afet ve kazalarda Ä°tfaiye Müdürlüğü ile koordineli bir çalışma yürüttüklerini belirterek; “Ä°tfaiye teÅŸkilatı zor ve meÅŸakkatli bir görev yapıyor. VatandaÅŸlarımızın can ve mal güvenliÄŸini saÄŸlama, yangın, afet ve kazalarda sürekli koordineli bir çalışma yürütüyoruz. Ä°tfaiye TeÅŸkilatının 302. KuruluÅŸ yıl dönümünü kutluyor, çalışmalarında baÅŸarılar diliyorum” dedi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo