Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

İŞTE YENİ ÜNİVERSİTE KAMPÜSÜ!..

İŞTE YENİ ÜNİVERSİTE KAMPÜSÜ!..

Eski Devlet Hastanesi binalarının üniversiteye devrinin ardından merak edilen yeni kampüs projesi görücüye çıktı. Ak Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu ve Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal düzenlenen basın toplantısında projeyi tanıttı.

 

EreÄŸli Belediye BaÅŸkaın Hüseyin Uysal, Kent Meydanı ile Kampüs Alanına iliÅŸkin gelinen son noktayı açıkladı.Kent meydanında da üniversite kampüs alanının alınmasında emeÄŸi geçenlere teÅŸekkür ediyorum. Bizler seçimlerde her zaman ÅŸu lafı ettik, ’daha parlak gelecek’ dedik ve ’yeniden diriliÅŸ’ dedik. Åžuan ortaya çıkardığımız Kent Meydanı ve Ãœniversite Kampüsü dışında 4 proje daha var ama daha sonra bunları sizlerle paylaÅŸacağız.”dedi.

Uysal, Kampüs projesinin görsellerini basına gösterdi.

ÇATUROĞLU NELER SÖYLEDİ?

EreÄŸli için yapılanlara bakacak olursak. Bütün sivil toplum kuruluÅŸlarımızın insanlarımızın istediÄŸi bir olaydı. EreÄŸli’ye bir üniversite kampüsü yapılması. Onu biz bizden önce baÅŸlanmıştı biz nihayete erdirdik. Oranın tahsisini aldırdık burada emeÄŸi geçen herkese teÅŸekkür ediyorum. Kendisi burada yok YaÅŸar Tetiker’e teÅŸekkür ediyorum. Bu iÅŸin proje ve maket kısmını üstlendi. Mimar firması kampüs konusunda çalışmalara baÅŸlandı, görselleri ortaya çıkmaya baÅŸladı. Gittik görüşmeler yaptık 2016 yılına alınması için hiçbir sıkıntı olmadığını ifade ettiler.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo