Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

İŞTE YAŞANAN TALİHSİZ POZİSYON !

Ä°ÅžTE  YAÅžANAN TALÄ°HSÄ°Z POZÄ°SYON  !

Akınspor-Çaycuma maçında rakibiyle çarpışan tecrübeli kaleci yoğun bakıma alındı.


Süper Amatör Ligde oynanan Akınspor-Çaycumaspor maçının 52.dakikasında rakibi ile bir hava topunda çarpışan ve yerede kontrolsüz düşen Çaycumaspor kalecisi Aykut Demirdelen beyin kanaması geçirdi.

Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Ligi’nde ÅŸampiyonluÄŸa oynayan Akın spor Åžehit Vefa Karakurdu Stadında Çaycumapsoru konuk etti.

Karşılaşmanın 52. dakikasında hava topuna çıkan Çaycumaspor kalecisi Aykut Demirdelen, Akın spor oyuncusu Mustafa Gürbüz ile çarpıştı. Başına ve kulağına aldığı darbe ile ağır yaralanan ve yerede kontrolsüz düşen kaleci Aykut'a ilk müdahale saha kenarında bulunan sağlık ekiplerinin yanı sıra tribünde bulunan ve doktor olan CHP Ereğli İlçe Başkanı Eylem Ertuğrul müdahale etti.
Ambulans bulunmayışı ise büyük tepki çekti. Ä°lk müdahalesi yapılan kaleci Aykut Demirdelen daha sonra Özel Echomar hastanesine kaldırıldı. 

KAFA TASINDA  KIRIKLAR VE KANAMASI VAR

KarşılaÅŸanın hemen ardından Çaycuma spor BaÅŸkanı Enes Eser ve Akın spor kulüp baÅŸkanı Akın Katı, Özel Echomar hastanesine gelerek kaleci Aykut Demirdelen’in durumu hakkın da bilgi aldı.

Echomar hastanesi yoÄŸun bakım doktoru Hakan AteÅŸ, Aykut Demirdelen ’in kafasından ciddi kırklar ve kanama olduÄŸunu, 3 gün uyutulacağını ve daha sonra tedavi sürecine iliÅŸkin karar verileceÄŸini söyledi.

DiÄŸer yandan Akın spor kulübü yaÅŸanan olayın ardından sosyal medya hesaplarından “"GirdiÄŸi pozisyonda çarpışma sonucunda talihsiz sakatlık geçiren Aykut Demirdelen'e ve Çaycumaspor ailesine geçmiÅŸ olsun dileklerimizi iletiyoruz. YoÄŸun bakıma alınan Aykut, 3 gün boyunca bekletilecek, dualarımız seninle" mesajını yayınladı.

 

Ä°ÅžTE YAÅžANAN TALÄ°HSÄ°Z POZÄ°SYON !

Akınspor-Çaycuma maçında rakibiyle çarpışan tecrübeli kaleci yoğun bakıma alındı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

üzgün9
gülücük2
şaşkın1
hayran0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo