Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

7 GOL VAR..

7 GOL VAR..

Osmanlı Çileği Kültür ve Sanat Şenlikleri kapsamında düzenlenen Veteranlar Turnuvası final maçı ile sona erdi. Sporseverler final maçında 7 gol izledi.

Beyçayırı Stadı’nın ev sahipliÄŸi yaptığı Fenerbahçe, Maltepe, Zonguldakspor, EreÄŸli Åžovmenler ve EreÄŸli Master Veteran takımlarının katılımı ile gerçekleÅŸen Veteranlar Turnuvasının ÅŸampiyonu, finalde Maltepe Veteranları 6-1 yenen, EreÄŸli Master takımı oldu.

UYSAL’DAN TEÅžEKKÃœR

Final maçı sonrası düzenlenen kupa töreninde konuşan Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, gerek turnuvanın açılış maçını oynayan Fenerbahçe Veteran, gerekse katılım gösteren diğer takımlara teşekkür etti.

KUPA SAHÄ°BÄ°NÄ° BULDU

BaÅŸkan Uysal, turnuva 3.sü olan Zonguldak Veteranların kupasını, Ä°l Tertip Komitesi Eski BaÅŸkanı ve ASKF BaÅŸkan Adayı Kemal Demir’e verirken, 2. Maltepe ve ÅŸampiyon EreÄŸli Master takımlarına da kupa ve madalyaları BaÅŸkan Uysal’ın yanı sıra, Belediye BaÅŸkan Yardımcıları Ayhan Atay, Alptekin Dursun, Ä°smail BaÅŸel ve Belediye Meclis Ãœyesi Hasan Pınarcık tarafından takdim edildi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo