Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

İŞTE ŞAMPİYON

Ä°ÅžTE ÅžAMPÄ°YON

Kdz. EreÄŸli Belediyespor hafta sonu 3 branÅŸta çıktığı karşılaÅŸmalarda 2 galibiyet 1 maÄŸlubiyet aldı. A Takım deplasmanda Edirnespor’a 2-1 maÄŸlup olurken, Kadınlar 1 Ligi’nde mücadele eden eflatun beyazlılar,  EskiÅŸehirspor’u 3-2 maÄŸlup etti. EreÄŸli Belediyespor U19 takımı ise, final maçında Kozlu TaÅŸkömürüspor’u 7-1 maÄŸlup ederek Zonguldak Åžampiyonu oldu. Eflatun beyazlılar  bu baÅŸarı ile Türkiye Åžampiyonasında Zonguldak’ı temsil etme hakkı kazandı.

 

BAL Ligi 11. Grupta mücadele eden Kdz.EreÄŸli Belediyespor ’un iki haftalık galibiyet serisi noktalandı. Deplasmanda Edirnespor’a konuk olan temsilcimiz 40.dakikada yediÄŸi golle ilk yarısını 1-0 maÄŸlup kapattığı karşılaÅŸmada, 63.dakikada 2-0 geriye düştü. Edirne karşısında 75.dakikada Ahmet Olgun’un kırmızı kart görmesi ile 10 kiÅŸi kalan EreÄŸli Belediyespor, 85.dakikada Ali Efsat Aydın ile farkı 1’e indirse de sahadan 2-1’lik maÄŸlubiyetle ayrıldı.

EREÄžLÄ° BELEDÄ°YESPOR: 3 ESKÄ°ÅžEHÄ°RSPOR: 2

EreÄŸli Belediyespor Bayan Futbol Takımı sahasında konuk ettiÄŸi EskiÅŸehirspor’u 3-2 maÄŸlup ederek çıkışını sürdürdü. Eflatun beyazlılar 1-0 geriye düştüğü maçta Ece (2) ve Khatia’nın golleri ile 3 puana uzanırken puanını 21’e çıkararak, 5.sıradaki yerini saÄŸlamlaÅŸtırdı.

EREÄžLÄ° BELEDÄ°YESPOR ZONGULDAK ÅžAMPÄ°YONU

EreÄŸli Belediyespor U19 takımı Zonguldak finalinde Kozlu TaÅŸkömürüspor’u, Ertugrul Kiraz (3), Mert Arabacı (2), Ä°brahim Alagöz ve Süleyman KarataÅŸ’ın golleri ile 7-1 maÄŸlup ederek Zonguldak Åžampiyonu oldu. EreÄŸli Belediyespor elde ettiÄŸi bu baÅŸarı ile Türkiye Åžampiyonası’nda Zonguldak’ı temsil etme hakkı kazandı. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo