Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

İŞTE RESMİ AÇIKLAMA

İŞTE RESMİ AÇIKLAMA

Ereğli Belediyespor`un BAL Ligi`ne katılıp katılmayacağı belli oldu.


Az önce sona eren toplantıda EreÄŸli Belediyespor'un BAL Ligine katılmasına karar verildi. 

Katılım için bedel yatırıldı.Kulüp Akın Katı'ya emanet

Resmi açıklamanın gün içinde yapılması bekleniyor.

Öte yandan Alaplı ve Kilimli Belediyespor lige katılmama kararı aldı.

EREÄžLÄ° BELEDÄ°YESÄ° YAZILI AÇIKLAMA Ä°LE DUYURDU 

       Kulübümüz deÄŸerli Ä°ÅŸ Ä°nsanı Akın Katı baÅŸkanlığında 2024 - 2025 futbol sezonuna katılma kararı aldı. Kdz.EreÄŸli Belediye ve Kulüp BaÅŸkanı Halil Posbıyık ile bir araya gelen Ä°ÅŸ Ä°nsanı Akın Katı "bu arma ve bu kulüp asla sahipsiz bırakılamaz" dedi.

Kulübümüz Halil Posbıyık başkanlığında ve Akın Katı'nın 2. başkanlığında yönetim kurulu çalışmalarına başladı. İlk iş olarak 2024-2025 futbol sezonu lige katılım bedeli yatırıldı.

TAKIMIN YAŞAMASI İÇİN VERDİĞİ MÜCADELE HER ZAMAN TAKDİRE ŞAYANDIR

BaÅŸkan Posbıyık tarafından tam yetki ile görevlendirilen iÅŸ insanı Akın Katı; “Öncelikle deÄŸerli Belediye BaÅŸkanımız Halil Posbıyık'a ÅŸahsıma duyduÄŸu teveccüh ve güvenden dolayı çok teÅŸekkür ediyorum. Zira kendisinin bu takıma kattığı deÄŸerler takımın yaÅŸaması için verdiÄŸi mücadele her zaman takdire ÅŸayandır” ifadelerinde bulundu.

Ä°Åž Ä°NSANI AKIN KATI; KDZ.EREÄžLÄ° BELEDÄ°YESPOR HER ZAMAN HEDEFÄ° OLAN BÄ°R TAKIMDIR

Ä°ÅŸ Ä°nsanı Akın Katı; “Kdz.EreÄŸli Belediyespor Kulübü her zaman hedefi olan bir takımdır. Ekonomik ÅŸartlar ortadadır. Bugün birçok takım lige girmeme kararı almaktadır. Günlerdir hatta aylardır belediye baÅŸkanımızın çaÄŸrısına kimsenin kulak vermediÄŸini görmek bizleri üzdü. Ancak bizler bu fitili ateÅŸleyerek EreÄŸli'de yaÅŸayan tüm iÅŸ insanları ile beraber baÅŸarıya ulaÅŸacağımıza inanıyoruz.

Mütevazi bir kadro ile ligde mücadele edeceğiz. Bütçemiz de transferlerimizde bu kapsamda olacaktır. Bugün bir çok siyasi ve bürokratlardan takıma destek olması istenildiği halde kimsenin ağzını bıçak açmadı. Bana inanan yönetici arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.

Kdz.EreÄŸli Belediye BaÅŸkanımız Halil Posbıyık'a tekrardan teÅŸekkür ediyorum. Kendisinin baÅŸkanlığında hep birlikte baÅŸarılara imza atacağımıza inanıyorum. Bir diÄŸer teÅŸekkürü de her zaman dimdik yanımda duran sevgili eÅŸim ve aileme yapmak istiyorum. Almış olduÄŸum her kararda beni sonuna kadar desteklediler ve desteklemeye devam ediyorlar. Onlar da EreÄŸli halkının beni takımın başında ne kadar görmek istediÄŸine ÅŸahit oldular.  Aslında EreÄŸli halkının ve taraftarın bu talebi bizleri de ÅŸevklendirmiÅŸtir.

Kapanmak üzere olan bu kulübü yaÅŸatmak için verdiÄŸimiz bu mücadelede herkesin bizleri desteklemesini bekliyoruz” ifadelerinde bulundu.

 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük1
hayran1
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Umtiti 67

09 AÄŸustos 2024 - 21:33

Siz şampiyon olamazsınız

Yorum Yazın

Canlı Radyo