Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

İŞTE O KAZANIN AYRINTILARI

Ä°ÅžTE O KAZANIN AYRINTILARI

Zonguldak-EreÄŸli karayolu Kavaklık Mahallesi mevkisinde N.Ç, idaresindeki 67 TL 377 plakalı otomobil, karşı ÅŸeride geçerek pizza dağıtıcısı Erhan Demircan’ın (24) kullandığı 34 FZ 8263 plakalı motosiklete, ardından da Emin Ersoy yönetimindeki 67 LL 467 plakalı otomobile çarptı.Demircan olay yerinde yaÅŸamını yitirdi, Yaralanan Ersoy, EreÄŸli Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Sürücü Ersoy, 112 SaÄŸlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından EreÄŸli Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınırken Nedim Ç. ise ifadesi alınmak üzere BaÄŸlık Polis Karakoluna götürüldü. Ç.’nin yapılan alkol muayenesinde 105 promil alkollü olduÄŸu öğrenildi.

Kaza nedeniyle yaklaşık 40 dakika trafik akışı dururken polisler uzun süre kazanın nasıl olduÄŸuna dönük görgü tanıklarından bilgi almaya çalıştı. Bir görgü tanığı Nedim Ç.’nin ters yönden gelerek önce motosiklete daha sonra da otomobile vurduÄŸunu belirtti.

Nedim Ç.’nin aracının yanında poÅŸet içerisinde bira ÅŸiÅŸeleri bulunurken Erhan Demircan’ın ölüm haberini alan mesai arkadaÅŸları ise olay yerine gelerek göz yaşı döktü.

 

 

Ä°ÅžTE O KAZANIN AYRINTILARI

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo