Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

İŞTE O KAZANIN AYRINTILARI

İŞTE O KAZANIN AYRINTILARI

Zonguldak-Ereğli karayolu Kavaklık Mahallesi mevkisinde N.Ç, idaresindeki 67 TL 377 plakalı otomobil, karşı şeride geçerek pizza dağıtıcısı Erhan Demircan’ın (24) kullandığı 34 FZ 8263 plakalı motosiklete, ardından da Emin Ersoy yönetimindeki 67 LL 467 plakalı otomobile çarptı.Demircan olay yerinde yaşamını yitirdi, Yaralanan Ersoy, Ereğli Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Sürücü Ersoy, 112 Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Ereğli Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınırken Nedim Ç. ise ifadesi alınmak üzere Bağlık Polis Karakoluna götürüldü. Ç.’nin yapılan alkol muayenesinde 105 promil alkollü olduğu öğrenildi.

Kaza nedeniyle yaklaşık 40 dakika trafik akışı dururken polisler uzun süre kazanın nasıl olduğuna dönük görgü tanıklarından bilgi almaya çalıştı. Bir görgü tanığı Nedim Ç.’nin ters yönden gelerek önce motosiklete daha sonra da otomobile vurduğunu belirtti.

Nedim Ç.’nin aracının yanında poşet içerisinde bira şişeleri bulunurken Erhan Demircan’ın ölüm haberini alan mesai arkadaşları ise olay yerine gelerek göz yaşı döktü.

 

 

İŞTE O KAZANIN AYRINTILARI

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo