Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

İŞTE KUPAYI GETİREN GOL!..

Ä°ÅžTE KUPAYI GETÄ°REN GOL!..

Bölgesel Amatör Lig’de yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Kdz. EreÄŸli Belediyespor, Akçakoca’da düzenlenen ’Düzce Sportif Cup 2015 Turnuvası’nı ÅŸampiyon olarak tamamladı. Final maçında bu sezon mücadele edeceÄŸi 8. gruptaki rakiplerinden biri olan Sakarya temsilcisi Serdivanspor ’u, 90+2.dakikada Erhan ÅžimÅŸek’in golü ile 1-0 maÄŸlup eden eflatun beyazlılar, ÅŸampiyonluk kupasını Akçakoca Belediye BaÅŸkanı Cüneyt Yemenici’nin elinden aldı.

Akçakoca’da düzenlenen “Düzce Sportif Cup 2015 Turnuvası’ sona erdi. Kdz. EreÄŸli Beldiyespor’un yanı sıra bu sezon eflatun beyazlıların mücadele edeceÄŸi 8. gruptaki rakiplerinden Düzce temsilcisi Akçakocaspor,  Bolu temsilcisi YeniçaÄŸaspor ve Sakarya temsilcisi Serdivanspor’un katıldığı dörtlü turnuvada gülen Kdz. EreÄŸli Belediyespor oldu.

Turnuvaya 3-3’lük YeniçaÄŸaspor beraberliÄŸi ile baÅŸlayan ve ikinci maçında da Akçakocaspor ile 1-1 berabere kalan EreÄŸli Belediyespor, final maçında karşı karşıya geldiÄŸi ve beraberliÄŸinde rakibine yaradığı karşılaÅŸmada Serdivanspor’u 90+2.dakikada Erhan ÅžimÅŸek’in golü ile 1-0 yenerek turnuvayı ÅŸampiyon tamamladı.

EreÄŸli Belediyespor karşılaÅŸma sonrası düzenlenen törende kupasını Akçakoca Belediye BaÅŸkanı Cüneyt Yemenici’nin elinden aldı. Turnuva, turnuvaya katılan 4 takımın katıldığı akÅŸam yemeÄŸi ile sona erdi.

 

Ä°ÅžTE KUPAYI GETÄ°REN GOL!..

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo