13 o C Kdz. Ereğli

İŞTE KAZA ANI !.

Sahil yolunda meydana gelen 1`i ağır 2 kişinin yaralandığı kazanın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Gündem 3 yıl 6 ay 29 gün 9 saat 23 dakika önce 20487

Haberi Paylaşın

Ereğli Amirallik Kavşağı önünde Cip sürücüsü nikâhtan çıkarak hatıra fotoğrafı çektirmek isteyen kalabalığın arasına dalmış kazada biri ağır 2 yaralı kişi yaralanmıştı. O anlar saniye saniye kameralara yansıdı.

Görüntülerde aracı ile hareket eden Hasan Aksoy’un bir anda yola çıktığı, yola çıkarken bir gence ve ardından siyah cipe çarptıktan sonra sahil bandında girdiği, sahil bandına girdiği sırada bir çocuğun son anda aracın altında kalmaktan kurtulduğu görülüyor.

Olay

Kaza ilçeye bağlı Süleymanlar Mahallesi Amirallik Kavşağı mevkiinde saat 16.30 sularında meydana geldi. Alınan bilgilere Hüseyin Tatoğlu Kültür Merkezinde Melek Acar- Murat Deniz çiftinin nikahına katılan Hasan Aksoy (64), nikahtan sonra aracına binerek kültür merkezinden ayrılmak istedi.

Sürücü Hasan Aksoy ana yola bir anda çıkarak hareket halinde ki 67 ABK 715 plakalı cipe çarptıktan sonra sahil bandında girdi. Sahil bandında hatıra resmi çektiren gelin-damat ve yakınlarının arasına dalan Hasan Aksoy’un kullandığı cip ilk belirlemelere göre biri ağır 3 kişinin yaralanmasına neden oldu. Olay yerine çok sayıda 112 ekibi ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi yaptıktan sonra çeşitli hasat6nelere kaldırdı. Kazadan sonra sinir krizi geçiren yaralı yakınlarını çevredeki vatandaşlar sakinleştirmeye çalıştı. Gelin Melek Acar ise gözyaşları arasında olay yerinden uzaklaştırıldı. Kazada yaralanan ve Özel Echomar Hastanesine kaldırıldın Hakibar Deniz’in (57) vücudunda kırıklar ve iç kanaması olduğu öğrenildi. Durumunun ağır olduğu ve sevk edileceği ifade edildi. Devlet hastanesine kaldırılan yaralı Emel Makaracı’nın (47) tedavisine başlandığı ve sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Sürücü Hasan Aksoy kaza ile ilgili polise yaptığı konuşmada, aracın bir anda havalandığını ve frene basmasına rağmen aracını durdurmadığını söyledi. Sürücü Hasan Aksoy ifadesi alınmak üzere polis karakoluna götürüldü.

İŞTE KAZA ANI !.

Gündem

KAZA ; 2 YARALI

EN ÇOK OKUNAN

6 gün 21 saat 9 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
7 saat 21 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
3 gün 19 saat 22 dakika önce DENETİMLER SIKLAŞIYOR
6 gün 10 saat 15 dakika önce AĞIR YARALI !
3 gün 14 saat 50 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
1 gün 15 saat 49 dakika önce ULAŞIMDA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR
4 gün 20 saat 43 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
3 gün 18 saat 16 dakika önce KAZA ; 2 YARALI
2 gün 5 saat 27 dakika önce EREĞLİ'DEKİ OLAYDA 1 KİŞİ TUTUKLANDI !
4 gün 19 saat 27 dakika önce GÖKTEPE KAVŞAĞINDA KAZA !