Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

İŞTE KAZA ANI !.

Ä°ÅžTE KAZA ANI !.

Sahil yolunda meydana gelen 1`i ağır 2 kişinin yaralandığı kazanın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.


Ereğli Amirallik Kavşağı önünde Cip sürücüsü nikâhtan çıkarak hatıra fotoğrafı çektirmek isteyen kalabalığın arasına dalmış kazada biri ağır 2 yaralı kişi yaralanmıştı. O anlar saniye saniye kameralara yansıdı.

Görüntülerde aracı ile hareket eden Hasan Aksoy’un bir anda yola çıktığı, yola çıkarken bir gence ve ardından siyah cipe çarptıktan sonra sahil bandında girdiÄŸi, sahil bandına girdiÄŸi sırada bir çocuÄŸun son anda aracın altında kalmaktan kurtulduÄŸu görülüyor.

Olay

Kaza ilçeye bağlı Süleymanlar Mahallesi Amirallik Kavşağı mevkiinde saat 16.30 sularında meydana geldi. Alınan bilgilere Hüseyin Tatoğlu Kültür Merkezinde Melek Acar- Murat Deniz çiftinin nikahına katılan Hasan Aksoy (64), nikahtan sonra aracına binerek kültür merkezinden ayrılmak istedi.

 Sürücü Hasan Aksoy ana yola bir anda çıkarak hareket halinde ki 67 ABK 715 plakalı cipe çarptıktan sonra sahil bandında girdi. Sahil bandında hatıra resmi çektiren gelin-damat ve yakınlarının arasına dalan Hasan Aksoy’un kullandığı cip ilk belirlemelere göre biri ağır 3 kiÅŸinin yaralanmasına neden oldu. Olay yerine çok sayıda 112 ekibi ve itfaiye ekipleri sevk edildi. SaÄŸlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi yaptıktan sonra çeÅŸitli hasat6nelere kaldırdı. Kazadan sonra sinir krizi geçiren yaralı yakınlarını çevredeki vatandaÅŸlar sakinleÅŸtirmeye çalıştı. Gelin Melek Acar ise gözyaÅŸları arasında olay yerinden uzaklaÅŸtırıldı. Kazada yaralanan ve Özel Echomar Hastanesine kaldırıldın Hakibar Deniz’in (57) vücudunda kırıklar ve iç kanaması olduÄŸu öğrenildi. Durumunun ağır olduÄŸu ve sevk edileceÄŸi ifade edildi. Devlet hastanesine kaldırılan yaralı Emel Makaracı’nın (47) tedavisine baÅŸlandığı ve saÄŸlık durumunun iyi olduÄŸu öğrenildi.

Sürücü Hasan Aksoy kaza ile ilgili polise yaptığı konuşmada, aracın bir anda havalandığını ve frene basmasına rağmen aracını durdurmadığını söyledi. Sürücü Hasan Aksoy ifadesi alınmak üzere polis karakoluna götürüldü.

 

Ä°ÅžTE KAZA ANI !.

Sahil yolunda meydana gelen 1`i ağır 2 kişinin yaralandığı kazanın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

üzgün9
gülücük2
şaşkın2
hayran1
kızgın1
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo