Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

İŞTE İLK GÖRÜNTÜLER !

İŞTE İLK GÖRÜNTÜLER !

Çaylıoğlu deresinde sular köprüye kadar ulaştı. Bölgede surum ciddi.


EreÄŸli 'de iki gündür etkili olan saÄŸanak yağış sonrasında ÇaylıoÄŸlu ve Armutlucuma bölgesinde sel felaketi yaÅŸandı. 


EreÄŸli’de dün baÅŸlayan ve bugün sabah saatlerinde ÅŸiddetini arttıran saÄŸanak yaÄŸmur hayatı olumsuz etkiledi. Özellikle Armutlucuma ve ÇaylıoÄŸlu köylerinde etkili olan yağış, yolların çökmesine neden oldu. ÇaylıoÄŸlu beldesinde köprüyü aÅŸan sel suları iÅŸ yerlerine girdi. Birçok bölgede heyelanlar meydana gelirken, yolların tek ÅŸeridi trafiÄŸe kapandı. Kapalı köy yolunun bulunmadığı ilçede saÄŸanak yağış devam ederken, EreÄŸli belediyesi ilçe merkezinde il özel idare müdürlüğü ise köylerde önlem almaya çalışıyor.  Bazı köylerde ise sel nedeni ile bir çok evin boÅŸaltıldığı öğrenildi. 
Çaylıoğlu köyünde suların yükselmesi sel anının başlaması vatandaşın cep telefonu tarafından saniye saniye kaydedildi.

ÇINAR AĞACI YOLA DEVRİLDİ !
Batı Karadeniz ve EreÄŸli’de etkili yağış nedeniyle EreÄŸli’de dereler taÅŸtı, aÄŸaçlar yola devrildi. Ä°lçeye baÄŸlı Uzunmehmet Mahallesi Kadir Keskin Sokak üzerinde bulunan ve yaklaşık 200 yıllık olduÄŸu öğrenilen Çınar aÄŸacı yola devrildi. Olayda herhangi yaralanma ve maddi hasar meydana gelmezken, EreÄŸli belediyesi itfaiye müdürlüğü ekiplerince aÄŸacın yoldan kaldırılması ile ilgili çalışma baÅŸlatıldı.

İŞTE İLK GÖRÜNTÜLER !

Çaylıoğlu deresinde sular köprüye kadar ulaştı. Bölgede surum ciddi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

üzgün4
gülücük2
şaşkın1
kızgın1
hayran0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo