11 o C Kdz. Ereğli

İSKENDER, DEVREK MAÇINI YORUMLADI

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-

Spor 5 yıl 3 ay 1 gün 20 saat 7 dakika önce 1018

Haberi Paylaşın

Karadeniz Ereğli Belediyespor Teknik Direktörü Ufuk İskender, “iyi çalışıyor ve bunun karşılığını alıyoruz” dedi.
İskender, açıklamasında, kısa adı BAL olan Bölgesel Amatör Ligi takımlarından Ereğli’yi, 3. Lig’e taşımak için ellerinden geleni yapacaklarını belirterek şunları kaydetti:
“İyi çalışıyor ve bunun karşılığını alıyoruz. Yeni transferlerimizin kısa sürede uyum sorununu aşmasına takımdaşlık ruhu da eklenince bir engeli daha aştık. Takımımız 3 gün izinli, Perşembe günü kaldığımız yerden çalışmalarımıza devam edeceğiz. İlk gün söyledim, bugün de söylüyorum, yarın da söyleyeceğim. Bu güzide ilçeyi 3. Lig’e taşımak için sonuna kadar mücadele edeceğiz. Bu süreçte yanımızda olan cefakar taraftarlarımız, fedakar yönetim kurulumuz ve Karadeniz Ereğli halkına müteşekkirim.”

GEÇMİŞ OLSUN KAPTAN
Öte yandan, kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada ise Ereğli ile Devrek arasında dün oynan müsabakada sakatlanan Koray Kurt’un operasyon geçirdiği ifade edilerek söyle denildi:
“Dün oynanan ve 3-1 kazandığımız Devrek Belediyespor karşılaşmasının 52. dakikasında burnuna darbe alarak oyundan çıkan oyuncumuz Koray Kurt, bu sabah burnundan ameliyat oldu. Oyuncumuza geçmiş olsun dileklerimizi iletirken, başta ameliyatı gerçekleştiren Dr. Eylem Ertuğrul olmak üzere Özel Echomar Hastanesine teşekkür ediyoruz.”

TEMİZ FUTBOL… 3 PUAN…
Öte yandan iki belediye takımları arasında ligin 16’ıncı hafta müsabakası Devrek’te yapıldı. Eflatun ve beyaz renklere sahip Ereğli, 5. dakikada Koray Kurt, 55. dakikada Muhammet Enes ve 90. dakikada Engin Gülle’nin golleri ile rakibini 3-1 mağlup ederek haftayı 3 puanla kapattı.
Öte yandan Ereğli, Hendek-Alemdağ maçının berabere bitmesiyle önemli bir avantaj elde etti, liderle puan farkı 6’ya düştü. Takımı, gelecek haftayı Yeşil Bursa ligden çekildiği için maç yapmadan 3 puan hükmen alacak.

Gündem

KAZA ; 2 YARALI

EN ÇOK OKUNAN

2 gün 8 saat 25 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
5 gün 20 saat 26 dakika önce DENETİMLER SIKLAŞIYOR
3 gün 16 saat 53 dakika önce ULAŞIMDA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR
5 gün 15 saat 54 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
6 gün 21 saat 47 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
2 gün 11 saat 1 dakika önce YARIN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK !
4 gün 6 saat 31 dakika önce 1 KİŞİ TUTUKLANDI !
2 gün 7 saat 56 dakika önce YARIN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK !
5 gün 19 saat 20 dakika önce KAZA ; 2 YARALI
2 gün 11 saat 31 dakika önce FESTİVALE HANGİ SANATÇILAR GELİYOR ?