12 o C Kdz. Ereğli

İŞİN ASLINI DUYUNCA ÇOK ŞAŞIRACAKSINIZ!!!

Asayiş 6 yıl 9 ay 8 gün 23 saat 18 dakika önce 2918

Haberi Paylaşın

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde, boşanmak üzere olan eşini korkutmak isteyen şahsın, karısına ait otomobilin altına bomba süsü vererek düzenek yerleştirdiği bildirildi. Alınan bilgiye göre, ilçede, akşam saatlerde oldukça hareketli anlar yaşandı. İsmi alınamayan kadın, iş çıkışı Erdemir Fabrikaları Bağlık Kapı mevkisinde ilerlediği sırada, bir vatandaş, aracın altında fark ettiği cisim nedeniyle 06 YA 741 plakalı otomobili durdurdu. Yakın incelemede ise düzenek halde bomba olduğu sanılan nesne nedeniyle panik yaşandı. Bayan sürücünün otomobilden inmesi sağlandı. O ve çevredekiler güvenli mesafeye uzaklaştı. Durum polise bildirildi.
POLİS TEYAKKUZA GEÇTİ
Teyakkuza geçen emniyet güçleri, kısa sürede olay yerine geldi. İlçe Emniyet Müdürü Fahri Küçük, operasyonu yönetti. Güvenlik şeridi ile kapatılan alanın içine ve çevresine kemse yaklaştırılmadı. Zonguldak Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı bomba imha ekiplerinin olay yerine gelmesi beklendi. Kısa süre sonra gelen ekipler hazırlık yaptı. Uzman polis, koruyucu özel giysilerini giyerek, otomobil altıdaki cismi inceledi. Ardından, kontrollü hazırlanan fünye, cisme yerleştirildi. Kontrollü patlama yapılmasının ardından, bomba süsü verilen nesnenin bez ve çeşitli çaputların bir araya getirildiği ’sahte bomba’ olduğu belirlendi.
ŞAHIS YAKALANDI
Öte yandan, dakikalar sonra olayın nedeni anlaşıldı. Emniyet kaynaklarından alının bilgiye göre, ismi alınamayan şahıs, uzun süredir sorun yaşadığı boşanmak üzere olduğu eşini korkutmak için böyle bir yol izledi. Karadeniz Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan titiz çalışma sonrası kısa sürede yakalana şahıs, gözaltına alındı.

İŞİN ASLINI DUYUNCA ÇOK ŞAŞIRACAKSINIZ!!!

Gündem

ACI HABER

EN ÇOK OKUNAN

6 gün 21 saat 26 dakika önce YİNE GÜLÜÇ YİNE OLAY !
9 saat 56 dakika önce ANKARA'DAN EREĞLİ'YE ACI HABER
6 gün 23 saat 6 dakika önce "ÇOK PİŞMANIM " DEDİ !
6 gün 8 saat 58 dakika önce EREĞLİ'DE YANGIN !
2 gün 2 saat 26 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
6 gün 22 saat 27 dakika önce SANİYE SANİYE GÖRÜNTÜLENDİ !
1 gün 5 saat 13 dakika önce GÖKHAN DEMİRTAŞ HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
1 gün 11 saat 8 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
1 gün 4 saat 47 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
7 gün 19 saat 35 dakika önce MESLEĞE HEVESİ VARMIŞ !