Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

İŞİN ASLINI DUYUNCA ÇOK ŞAŞIRACAKSINIZ!!!

İŞİN ASLINI DUYUNCA ÇOK ŞAŞIRACAKSINIZ!!!

Zonguldak’ın EreÄŸli ilçesinde, boÅŸanmak üzere olan eÅŸini korkutmak isteyen ÅŸahsın, karısına ait otomobilin altına bomba süsü vererek düzenek yerleÅŸtirdiÄŸi bildirildi. Alınan bilgiye göre, ilçede, akÅŸam saatlerde oldukça hareketli anlar yaÅŸandı. Ä°smi alınamayan kadın, iÅŸ çıkışı Erdemir Fabrikaları BaÄŸlık Kapı mevkisinde ilerlediÄŸi sırada, bir vatandaÅŸ, aracın altında fark ettiÄŸi cisim nedeniyle 06 YA 741 plakalı otomobili durdurdu. Yakın incelemede ise düzenek halde bomba olduÄŸu sanılan nesne nedeniyle panik yaÅŸandı. Bayan sürücünün otomobilden inmesi saÄŸlandı. O ve çevredekiler güvenli mesafeye uzaklaÅŸtı. Durum polise bildirildi.
POLİS TEYAKKUZA GEÇTİ
Teyakkuza geçen emniyet güçleri, kısa sürede olay yerine geldi. Ä°lçe Emniyet Müdürü Fahri Küçük, operasyonu yönetti. Güvenlik ÅŸeridi ile kapatılan alanın içine ve çevresine kemse yaklaÅŸtırılmadı. Zonguldak Emniyet Müdürlüğü’ne baÄŸlı bomba imha ekiplerinin olay yerine gelmesi beklendi. Kısa süre sonra gelen ekipler hazırlık yaptı. Uzman polis, koruyucu özel giysilerini giyerek, otomobil altıdaki cismi inceledi. Ardından, kontrollü hazırlanan fünye, cisme yerleÅŸtirildi. Kontrollü patlama yapılmasının ardından, bomba süsü verilen nesnenin bez ve çeÅŸitli çaputların bir araya getirildiÄŸi ’sahte bomba’ olduÄŸu belirlendi.
ÅžAHIS YAKALANDI
Öte yandan, dakikalar sonra olayın nedeni anlaşıldı. Emniyet kaynaklarından alının bilgiye göre, ismi alınamayan şahıs, uzun süredir sorun yaşadığı boşanmak üzere olduğu eşini korkutmak için böyle bir yol izledi. Karadeniz Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan titiz çalışma sonrası kısa sürede yakalana şahıs, gözaltına alındı.

İŞİN ASLINI DUYUNCA ÇOK ŞAŞIRACAKSINIZ!!!

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo