13 o C Kdz. Ereğli

Işık: Türkiye’deki bütün belediyelere örnek olmalı

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-

Siyaset 5 yıl 3 ay 22 gün 3 dakika önce 741

Haberi Paylaşın

Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ı, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Genel Başkanı Gazi Astsubay Mustafa Işık’ın ziyaret ettiği bildirildi.
Belediye Basın Bürosu’ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, ziyarette konuşan Işık, Uysal’ın Ereğli şubelerine dernek binası tahsis etmelerinden dolayı gurur ve heyecan duyduklarını belirterek şöyle dedi:
“Biz 50 şubeli, 16 bin üyeli ve üyesinin artmasını istemeyen tek derneğiz. Siz, gazilerimize, şehitlerimize, şehit ailelerine sahip çıkan bir başkansınız. Yaptığınız bu uygulama ülkemiz genelindeki bütün belediyelere örnek olmalı. Bizlere sahip çıkan ve her zaman yanımızda olan başkanlarımızın olmasından dolayı çok mutluyuz.”
Uysal’ın şehit ailelerinin ve gazilerin her zaman yanında olduğunu ve onu çok sevdiklerini belirten Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Ereğli Şube Başkanı Mehmet Ali Demirdüyen’de Türkiye’nin her yerinden birçok dernek başkanın açılışa geldiğini ve çok heyecanlı olduklarını belirtti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Uysal ise şehidine, şehit ailesine, gazisine sahip çıkmanın her belediye başkanın görevi olması gerektiğini vurguladı.

Gündem

KAZA ; 2 YARALI

Gündem

AĞIR YARALI !

EN ÇOK OKUNAN

5 gün 6 saat 31 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
1 gün 21 saat 43 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
2 gün 4 saat 44 dakika önce DENETİMLER SIKLAŞIYOR
6 gün 1 saat 48 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
6 gün 1 saat 22 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON GÖREV
6 gün 23 saat 1 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
4 gün 19 saat 37 dakika önce AĞIR YARALI !
3 gün 6 saat 5 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
2 gün 12 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
2 gün 3 saat 38 dakika önce KAZA ; 2 YARALI