Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

“İNSAN KAYNAKLARI VE KARİYER GÜNLERİ“ ETKİNLİĞİ

“Ä°NSAN KAYNAKLARI VE KARÄ°YER GÃœNLERÄ°“ ETKÄ°NLİĞİ

Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü (İŞKUR) tarafından "İnsan Kaynakları ve Kariyer Günleri" etkinliği düzenlendi.

Bülent Ecevit Ãœniversitesi (BEÃœ) Prof. Dr. Arif Amirov Konferans Salonu’ndaki etkinliÄŸin açılışında konuÅŸan Çalışma ve Ä°ÅŸ Kurumu Ä°l Müdürü Gönül Demirsu, özellikle üniversite ve meslek lisesi öğrencilerini, iÅŸ piyasasıyla buluÅŸturmak, tanıtmak, kaynaÅŸtırmak ve gençleri iÅŸ gücü piyasası hakkında bilgilendirmeyi hedeflediklerini söyledi.

İŞKUR olarak üzerilerine düşen görevleri eksiksiz yerine getirmeyi amaçladıklarını belirten Demirsu, "Yeniliklere uyum sağlayan bireylerin iş hayatında bir adım daha öne geçeceği gerçeğiyle karşı karşıya olduğumuz bir süreçten geçiyoruz. Değerli işverenlerimiz ülke ekonomisine pozitif yönde katkılarınızı yapmaya devam ederken, bizler İŞKUR olarak teşvik politikalarımızla sizlerin daha fazla istihdam sağlamanız ve ülke ekonomisine daha fazla destekte bulunmanıza yardımcı oluyoruz" diye konuştu.

Konuşmanın ardından istihdama katkı sağlayan işverenlere teşekkür belgesinin verildiği etkinlikte, Belediye Başkanı Muharrem Akdemir belgesini, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman verdi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo