Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ARANIYOR !.

ARANIYOR !.

2 gündür her yerde aranıyor !.


 EreÄŸli Gebe köyünden dün sabah evinden çıktıktan sonra bir daha haber alınmayan Necati Selçuk Gün için geniÅŸ çaplı arama çalışması baÅŸlatıldı.

EreÄŸli ilçesinde ailesi ile sorunları olduÄŸu iddia edilen ve baÄŸlı Gebe köyünde yaÅŸayan Necati Selçuk Gün, dün sabah evinden çıktıktan sonra ailesi bir daha haber alamadı. Aracı YaraÅŸlı Yörük köyünde bulunan Necati Selçuk Gün için Jandarma ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen EreÄŸli Jandarma ekipleri yaptıkları çalışmada sonrasında netice alamadı. Bugün aramaların devam ettiÄŸi alana Zonguldak Ä°l Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri, Bartın Ä°linden Ä°l Jandarma Komutanlığı Ä°Z Takip köpeÄŸi PATÄ°, Zonguldak Ä°l Jandarma Komutanlığı’ndan Jandarma Komando ve EreÄŸli Ä°lçe Jandarma komutanlığı askerleri ile köylüler de katıldı.

Necati Selçuk Gün’ün telefon sinyalinin de takibe alındığı arama çalışmasında bir sonuca ulaşılamadı.

Yapılan arama kurtarma çalışması ile ilgili olarak açıklamada bulunan Gebe köyü Muhtar Adnan Alar “ Dün sabah saat 08.00 itibari ile 1988 doÄŸumlu köyümüz sakinlerinden Necati Gün, Pembeciler köyü Çataklı mahallesi ile YaraÅŸlı Yörük yolunu baÄŸlayan güzergah üzerinde aracının bulunduÄŸu, ancak kendisinin olmadığını öğrendik. Dün saat 10.30 gibi EreÄŸli Ä°lçe Jandarma Komutanlığı’na haber verdik. Arama çalışması baÅŸlatıldı. Åžu ana kadar bir sonuç alınamadı. Åžu anda Jandarma Komando, Ä°lçe Jandarma timleri, Arama kurtarma köpeÄŸi, AFAD ekipleri ile çalışmalar devam ediyor. Necati Gün çalışmayan, boÅŸta olan köyden bir arkadaşımız. Günlük inÅŸaat iÅŸlerinde çalışan arkadaşımız. Bu saatten sonra inÅŸallah saÄŸ salim bulunur diye temenni ediyorum” dedi.

Necati Gün’ün iki evli olduÄŸu, ilk eÅŸinden 3, ikinci eÅŸinden bir olmak üzere toplam 4 çocuÄŸunun olduÄŸu öğrenildÄ°

 

 

ARANIYOR !.

2 gündür her yerde aranıyor !.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük4
üzgün1
hayran0
şaşkın0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo