14 o C Kdz. Ereğli

ŞİFAYI ALAPLI’DA BULDU

Gündem 8 yıl 9 ay 13 gün 19 saat önce 1786

Haberi Paylaşın

İngiltere’de doktorların risk taşıdığı gerekçesiyle ameliyat etmediği gurbteçi Sevim Aydemir, Alapıl Devlet Hastanesinde başarılı bir operasyon geçirdi.

Aydemir, gazetecilere yaptığı açıklamada, İngiltere’de rahatsızlanması üzerine gittiği hastanede rahim arkasında kist olduğu teşhisi konulduğunu söyledi.

Ağrıların artması nedeniyle kendisine ilaç verildiğini anlatan Aydemir, "İngiltere’de doktorlar kiste ulaşamayacakları gerekçesiyle ameliyatımı yapmadı. Baktık ki çözüm bulamıyoruz, eşim İstanbul’daki arkadaşını aradı ve Alaplı’ya geldik. Ahmet Coşkan, hocamızın bize olan ilgisi, desteği ve verdiği moralle ameliyat oldum, sağlığıma kavuştum. Kendisine çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Alaplı Devlet Hastanesi Başhekimi Ahmet Coşkan da çiftle Türkiye’ye gelmeden önce telefonla yaptığı görüşmede sorunu tespit ettiğini belirterek, “Bana orada yapılan müdahaleleri ve sonuçları söylediler. Gerçekten çok zor bir vakaydı. Biz tek tek önce bağırsakları ayırdık. Yapışıklıkları giderdik, apseyi boşaldık, tüpleri aldık. 2 saat 15 dakika süren ameliyat teknik olarak zor ve riskliydi. Başarıyla operasyonu tamamladık" ifadesini kullandı.

EN ÇOK OKUNAN

2 gün 25 dakika önce ANKARA'DAN EREĞLİ'YE ACI HABER
2 gün 1 saat 37 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
2 gün 19 saat 42 dakika önce GÖKHAN DEMİRTAŞ HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
3 gün 16 saat 55 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
2 gün 19 saat 16 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
1 gün 13 saat 31 dakika önce EREĞLİ'DE FECİ KAZA ; AĞIR YARALI !
2 gün 21 saat 38 dakika önce YAZA AYINA YETİŞECEK !
4 gün 22 saat 45 dakika önce ŞÜPHELİ ARAÇTA UYUŞTURUCU !
1 gün 17 saat 47 dakika önce EREĞLİ'DE YANGIN !
6 gün 10 saat 49 dakika önce AYDIN BATTAL EREĞLİ FM'İN KONUĞU OLDU !