14 o C Kdz. Ereğli

İNANILMAZ DERS! ÖNYARGILI OLMAYIN…

Şoför Recep Günaydın aracına binen bir müşteriyi dilenci sandı, verdiği ücreti ise acıyıp ‘sende kalsın’ diyerek geri çevirdi. Acıdığı kişinin çantasındaki 300 bin doları gördüğünde ise gerçeği o zaman öğrendi.

Gündem 6 yıl 10 ay 48 dakika önce 4307

Haberi Paylaşın

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde Delihakkı-Şubası Hattı Birlik Başkanı Recep Günaydın, başından geçen bir olayı anlattığı Ereğli FM muhabirine, ön yargılı olmanın insanı yanıltabileceğini söyledi.
Aynı zamanda Ören, Soğanlı Yörük, Pınarcık, Aydınlar ve Süleyman Beyler köylerine yolcu taşıyan Günaydın, dün (28 Haziran) yaşadığı bir olaydan çok etkilendiğini ifade etti.
Dilenci sandığı kişinin aslında bir işadamı olduğunu öğrendiğini, sonrasında yaşadıklarını sosyal medyada da anlatan Günaydın, şöyle dedi:
DOLARLARI GÖSTERDİ:
“İHTİYACIN KADAR AL SONRA ÖDERSİN”
“Dün saat 16 gibi Subaşın’dan Ereğli istikametine gidiyorum. Yolcu dur diye el etti aracıma bindi ön koltuğa oturdu dilenci olduğu her halinden belliydi. Elinde büyük bir çanta içinden demir paraları çıkardı elledi, belledi, anlaşılan dilenerek aldığı paraları bana vermeyecek diye düşündüm istemeyerek bana uzattı haline baktım ’amca sağ ol istemiyorum’ dedim.
Doğruldu ’ne demek istemiyorum, ben dilenci miyim?’ dedi çantanın fermuarını açtı, tamamı Amerikan doları. Meğer işadamı imiş, arabası arıza yaptığı için birazda macera olsun diye benim aracıma binmiş. Çantayı kucağıma koydu ’burada 300 bin dolar var ihtiyacın kadar al sonra ödersin’ dedi.
Bir anda bedenimin kimyası değişti ne yapacağımı bilmez bir halde ’teşekkür ederim hiç ihtiyacım yok’ diyebildim. Önemli olan ön yargılardan kurtulmaktır. İnsan bilmediğine yabancı ve düşman olur lütfen her konuda sabırlı olalım saygılarımla.”

EN ÇOK OKUNAN

2 gün 3 saat 33 dakika önce ANKARA'DAN EREĞLİ'YE ACI HABER
2 gün 4 saat 45 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
2 gün 22 saat 50 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
3 gün 20 saat 3 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
2 gün 22 saat 24 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
1 gün 16 saat 39 dakika önce EREĞLİ'DE FECİ KAZA ; AĞIR YARALI !
3 saat 7 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
3 gün 46 dakika önce YAZA AYINA YETİŞECEK !
1 gün 20 saat 55 dakika önce EREĞLİ'DE YANGIN !
5 gün 1 saat 53 dakika önce ŞÜPHELİ ARAÇTA UYUŞTURUCU !