Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

İMZALAR ATILDI!..

Ä°MZALAR ATILDI!..

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde Organize Sanayi Bölgesi Alt yapı ihalesini alan TEKAY Ä°nÅŸaat Tic. Ltd. Åžti yetkilisi YaÅŸar EroÄŸlu ve Ä°ÅŸ adamı Halil Demirer noter huzurunda imza atarak çalışmalara start verdi.

Alaplı Kaymakamı AltuÄŸ ÇaÄŸlar, Ticaret ve Sanayi Odası BaÅŸkanı Recep Ocak TEKAY Ä°nÅŸaat Tic. Ltd. Åžti yetkilisi YaÅŸar EroÄŸlu ve Halil Demirer ile TSO BaÅŸkanı Recep Ocak ve Alaplı Kaymakamı AltuÄŸ ÇaÄŸlar Alaplı Noteri önünde imza altına aldılar.

İmza töreninde konuşma yapan Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Recep Ocak;

“Åžimdiye kadar Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili yaptığımız tüm toplantılarda soyut iÅŸlemler ile ilgili konuÅŸmuÅŸtuk. Bugün itibariyle yaptığımız çalışmalar somut adım noktasına gelmiÅŸtir. Bu belki ofis tarzındaki buradaki son toplantımız olacaktır. Bundan sonraki toplantılarımızı OSB alanında daha çok görsel olarak göstermiÅŸ olacağız. Her yaptığımız çalışmaları deÄŸerli iÅŸ adamlarımıza ve basın mensuplarımıza görsel olarak aktaracağız. Ben Alaplı Kaymakamımız AltuÄŸ ÇaÄŸlar’a çok teÅŸekkür ediyorum.  Kendisi iki yıllık görev sürecinde bizlere OSB’nin bürokrasi ayağında çok büyük destekleri oldu.  Bizi sevindiren bir geliÅŸmede OSB ile ilgili yerel müteahhitlerin ihaleyi kazanmasıdır. Ankara’da yapılan ihalede Alaplılı müteahhitimizin yer alarak ihalesi bizler mutlu etmiÅŸtir.  Kendilerinin ileride daha büyük ihalelere imza atarak büyük müteahhit olma yolunda emin adımlarla ilerleyecektir. OSB’de faaliyete geçecek olan firmalarla birlikte istihdama önemli katkılar saÄŸlanacak ve iÅŸsiz gençlerimize iÅŸ olanakları saÄŸlanacak ve Alaplı ekonomisine çok büyük katkılar saÄŸlayacaktır. Ben baÅŸta  Valimize çok teÅŸekkür ediyorum. Kendisinin çok büyük emeÄŸi var. Daha önceki Milletvekillerimiz Fazlı ErdoÄŸan, Köksal Toptan, Ercan Candan’a Polat Türkmen’e , yeni vekillerimiz Faruk ÇaturoÄŸlu, Özcan Ulupınar’a da çok teÅŸekkür ediyorum. Çünkü OSB’miz belli süreçlerden geçti. Bu süreçte de onlarında emekleri var. Ayrıca Alaplı Kaymakamımız AltuÄŸ ÇaÄŸlar’a da teÅŸekkür ediyorum” dedi.

Alaplı Kaymakamı AltuÄŸ ÇaÄŸlar’da Alaplı OSB alt yapı ihalesinin ilçeye ve bölgeye hayırlı olmasını diledi.

KonuÅŸmaların ardından  Alaplı OSB alt yapı ihalesi noter önünde imza altına alındı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo