14 o C Kdz. Ereğli

İMAMOĞLU İÇİN EREĞLİ’DE…

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-

Siyaset 4 yıl 11 ay 22 gün 27 dakika önce 4569

Haberi Paylaşın

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu’nun İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu'nun seçim kampanyasına destek amacıyla bağış kampanyası başlattıklarını duyurmasının ardından Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde bir gurup yurttaş bankanın yolunu tuttu.
CHP, YSK'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinin iptali ve 23 Haziran'da yenilenmesi kararının ardından Ekrem İmamoğlu'nun çalışmaları için bağış kampanyası başlattı.
Partinin Karadeniz Ereğli İlçe Başkanı Sevdekar Aras, Devrim Bulvarı’ndaki İŞ Bankası önünde gazetecilere yaptığı açıklamada, “Ereğli’yi de, İstanbul’a da kazandık ama İstanbul’u vermek istemediler. Ülkenin vicdanlarda kabul görmüş Ekrem İmamoğlu’nu günlerce süren ‘mazbatamızı istiyoruz’ baskısı ile vermek zorunda kaldılar” dedi.
BAĞIŞTA BULUNDULAR
YSK’nın uygulamasını ‘darbe’ olarak niteleyen, Ereğli halkını ise düzenlenen bağışa katkı sağlayarak İmamoğlu’na destek olunması yönünde çağrıda da bulunan Sevdekar Aras, şunları söyledi:
“6 Mayıs günü ise YSK eliyle bir darbeyle geri alınmış, milyonlarca seçmenin oyu yok sayılmıştır. AKP’nin bu hukuk tanımaz tutumu nedeniyle Türkiye baskıcı rejimler statüsünü kazanmıştır. Hakkı, hukuku ve adaleti korumakla görevli YSK vicdanları yaralamış, 7 üyesi hakim sıfatlarıyla susarak demokrasiyi yok saymışlardır. Bizler ise buna rağmen haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır diyoruz. Devletin sınırsız imkanlarını kullanmak için seçimin tekrarını isteyen, seçimi kazanmak için her yolu deneyen ve iptal ettirenler nasıl kazanacaklarını da planladılar. Mesele çok para değil, mesele dayanışma ruhu. Fedakarlık, moral, inanç.. YSK darbesinin karşısında halkın demokrasi ittifakıyla duracağız. Ne yaparlarsa yapsınlar sizlerin desteği ile her şey çok güzel olacak.
Bütün partililerimizi ve Ereğlilileri İmamoğlu’na destek vermeleri için Cumhuriyet Halk Partisi hesabına en az 20 lira olmak üzere desteğe çağırıyoruz.”

İMAMOĞLU İÇİN EREĞLİ’DE…

Gündem

AĞIR YARALI !

EN ÇOK OKUNAN

5 gün 3 saat 2 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
1 gün 18 saat 14 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
2 gün 1 saat 15 dakika önce ÇARŞI İÇİNDE DENETİMLER SIKLAŞIYOR
5 gün 22 saat 19 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
5 gün 21 saat 53 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON GÖREV
6 gün 19 saat 32 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
4 gün 16 saat 8 dakika önce AĞIR YARALI !
3 gün 2 saat 36 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
1 gün 20 saat 43 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
2 gün 9 dakika önce PLAJLAR BÖLGESİNDE KAZA ; 2 YARALI