14 o C Kdz. Ereğli

İlki yaptılar… İyi ki yaptılar…

Düzce’nin Akçakoca ilçesinde işletmesinin kapılarını öğrencilere açan Bahadır Selçuk, çocukların üretime dönük becerilerini geliştirmelerine yardımcı olmak istediklerini bildirdi.

Eğitim 6 yıl 2 ay 16 gün 20 saat 22 dakika önce 1315

Haberi Paylaşın

Selçuk, Yalı Mahallesi Bahadır Yalçın Caddesi’ndeki Selçuklar Arçelik Bayisinde Ereğli FM’e açıklamasında, ’Mesleki teorikten sektördeki pratiğe’ ismindeki projeyi hayata soktuklarını belirtti.
Proje kapsamının ilk ayağında ’engeli’ bulunan “özel çocuklarla”, ikincisinde ise Mustafa Açıkalın Ortaokulu Uğur Böcekleri Sınıfı öğrencileriyle bir araya geldiklerini anlatan Selçuk, şu sözlerle konuştu:

FIRSAT VERDİ
“Projesi kapsamında, mağazamızda ağırladığımız öğrencilerin ev aletlerini kullanmalarına imkan sağlıyoruz. Öğrenciler, gündelik hayatta sıkça karşılarına çıkan ev aletlerini tanıma fırsatı buluyor.
Miniklerin de üretime dönük becerilerini geliştirmelerine yönelik olarak bu projeyle katkı sunmayı ve farkındalık yaratmayı amaçladık. Öğrenciler ile keyifli vakit geçirdik. Bu projeyi de yaz tatiline kadar sürdürmeyi düşünüyoruz. Birer hafta dönüşümlü olacak şekilde minik ve özel öğrencilerimizle bu çalışmayı yürüteceğiz."

KEK YAPTILAR
Etkinlikte, tanıtılan elektronik ürünlerin nasıl kullanıldıkları hakkında bilgiler alan engelli öğrenciler, uygulama yaparken heyecanlarını gizleyemedikleri görüldü. Minik ellerce hazırlanan pasta, kek ve kurabiyeler, mağazadaki vatandaşlara ikram edildi.

İlki yaptılar… İyi ki yaptılar…

Gündem

AĞIR YARALI !

EN ÇOK OKUNAN

5 gün 3 saat 38 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
1 gün 18 saat 50 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
2 gün 1 saat 51 dakika önce ÇARŞI İÇİNDE DENETİMLER SIKLAŞIYOR
5 gün 22 saat 55 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
5 gün 22 saat 29 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON GÖREV
6 gün 20 saat 8 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
4 gün 16 saat 44 dakika önce AĞIR YARALI !
3 gün 3 saat 12 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
1 gün 21 saat 19 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
2 gün 45 dakika önce PLAJLAR BÖLGESİNDE KAZA ; 2 YARALI