Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

İLK YARIYI DEĞERLENDİRDİ, "SEZON SONU BİRLİKTE GÜLECEĞİZ" DEDİ

İLK YARIYI DEĞERLENDİRDİ, "SEZON SONU BİRLİKTE  GÜLECEĞİZ" DEDİ

Ereğli Belediyespor Teknik Patronu Taner Alpak "Sezon sonu birlikte güleceğiz " dedi.


Bölgesel Amatör Lig 5. Grupta mücadele eden Kdz. EreÄŸli Belediyespor’da ilk yarı maçlarının sona ermesinin ardından futbolculara 5 gün izin verildi. 2. Yarı hazırlıkları 2 Ocak Pazartesi günü baÅŸlayacak olan Kdz. EreÄŸli Belediyespor daha sonra kamp dönemine girecek.

 

Kdz. EreÄŸli Belediyespor Hocası Taner Alpak ve takım oyuncuları ilk yarıyı deÄŸerlendirdiler. Mutlu sona ulaÅŸmak için her geçen gün umudunun arttığını söyleyen Teknik Direktör Taner Alpak ÅŸunları söyledi: “Kdz.EreÄŸli Belediyespor, futbol takımı olarak ligin ilk yarısını bugünkü yapacağımız çalışma ile beraber noktalıyoruz. Allah nasip ederse 5 günlük bir aradan sonra Pazartesi günü 2. yarı hazırlıklarına tesislerimizde baÅŸlayacağız.

Daha sonra bir kamp sürecimiz olacak. Kamp sürecimizden sonrada Allah nasip ederse döndüğümüzde maç haftasına giriyoruz. 2 deplasman ile 2. Yarıya baÅŸlayacağız. Ligin ilk yarsını sizlerin bildiÄŸi gibi maçların bitmesine 4 hafta kala takıma geldim. Her ÅŸeyden önce burayı 4 seneden beri takip ediyordum. 4 seneden beri bu takımla beraber gönül bağım vardı. Fakat bir türlü nasip olmadı. Buraya gelirken de severek ve isteyerek geldim. Burada bazı ÅŸeylerin, burada ki insanların sıcak kanlılığı ve bazı ÅŸeylerin baÅŸara bileceÄŸimiz konusunda çok umutluydum. Bu umudum gün geçtikçe daha da arttı. Allah nasip ederse inÅŸallah bu takımı sene sonu layik olduÄŸu yere götürmeyi planlıyoruz. En büyük hedefimiz ve bunu baÅŸaracak güçteyiz. BaÅŸaracak imkanlardayız. EreÄŸli halkı olarak bizden dualarınızı eksik etmeyin. Ä°nÅŸallah sene sonu gülerek burada seneyi bitirmiÅŸ olacağız. Kdz.EreÄŸli Belediyespor’u layık olduÄŸu yere çıkaracağız. Kulüp ve Belediye BaÅŸkanımız Halil Posbıyık, 2. BaÅŸkanımız Halil BozkuÅŸ’a ve Yönetim Kurulu’na çok teÅŸekkür ediyoruz. Bizden hiçbir zaman desteklerini çekmediler, inanılmaz destek veriyorlar. Ä°nÅŸallah bunların sonucunu alacağız.”

Kdz. EreÄŸli Belediyespor oyuncuları UÄŸur Gezer, SBD TV mikrofonları için takım arkadaşı Furkan Kopuz ile kısa bir röportaj gerçekleÅŸtirken, lig sonunda Åžampiyon olacaklarını belirten Furkan Kopuz; “Pazar günü oynadığımız YeniçaÄŸa maçı ile birlikte 3 puanı 3 gol ile beraber aldık. Bunun için çok mutluyuz. Ve ligi de hedeflediÄŸimiz yerde bitirdiÄŸimizi düşünüyorum. 2. Yarıda daha güçlü ve ÅŸampiyonluk yolunda en iyi adımlarla ilerleyen bir takım olarak, inÅŸallah yolun sonunda da zafer bizim olacak. Åžampiyon olacağız.  Bizi her maçta desteklesinler… “ ÅŸeklinde konuÅŸtu.

 

İLK YARIYI DEĞERLENDİRDİ, "SEZON SONU BİRLİKTE GÜLECEĞİZ" DEDİ

Ereğli Belediyespor Teknik Patronu Taner Alpak "Sezon sonu birlikte güleceğiz " dedi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük2
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo